De eierwekker voor studenten

We hebben al eens uitgelegd hoe je op de Mac met Quicksilver een mooie eierwekker kunt maken en er zijn talloze programmaatjes op de het web te vinden. De Universiteit van Leiden heeft een webbased eierwekker gemaakt, speciaal voor studenten.

eierwekker.png

Deze eierwekker bestaat uit een(studie)timer waarbij je op een ingestelde tijd een boodschap op het scherm kan laten verschijnen. Stel de tijd in -als bij een kookwekker- waarop je door de studietimer gewaarschuwd wenst te worden. Je kunt kiezen uit een boodschap die op het scherm komt, een passende slogan, of een plaatje met bijpassende tekst. Speciaal voor studenten!

(Dank voor de tip, Irene)

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

4 Comments

 • www.stadskanaal.be
  Posted 04/06/2012 9:26 pm 0Likes

  IEDEREEN is het waar, om te studeren. Studie = belangerijk. Ookal is het wel HEEEEL kut.

 • Kalix
  Posted 21/10/2008 8:03 am 0Likes

  Misschien had de maker even erbij moeten melden dat bij de versie met grote tekst een pop-up wordt gegenereerd, die door de standaard IE7 blokker wordt tegengehouden.

  Menig student die zo alsnog te laat komt dus…

 • peter
  Posted 20/10/2008 3:33 pm 0Likes

  Geeft de uitleg die er bij staat aan hoe het met de surfcapaciteiten van de gemiddelde student staat óf geeft die aan hoe de universiteit die surfcapaciteiten inschat. Of rekent de universiteit er wellicht op dat ook de hoogleraren gebruik van zullen gaan maken van dit leuke tooltje?

  Ben je geschokt door deze reactie? Klik dan maar snel op het rode vierkante vakje met het witte maaltekentje rechts bovenaan deze internetpagina;-)

 • Robbie Veldwijk
  Posted 19/10/2008 11:39 am 0Likes

  Nou ik weet zeker dat dit voor verschillende studenten erg handig kan zijn.

Leave a comment

[wpterms id="3193"]