De Koninginnedag App voor iPhone en Android maakt Qday 2011 nog leuker

Open & Sociaal lanceert de Koninginnedag App voor iPhone en Android om Koninginnedag 2011 nog leuker en makkelijker te beleven. Met de applicatie, welke te vinden is in respectievelijk de iTunes store en de Android Market kunnen gebruikers de feesten in de grote steden van Nederland vinden op de kaart en als lijstweergave gesorteerd ten op zichte van de huidige locatie (gps). Ook bevat de app een Twitter-integratie, fotos, videos, buienradar, reisinformatie en sing-a-long Wilhelmus.

Overzicht van alle feesten

De kernfunctie van de applicatie is een handig overzicht te bieden van alle feesten in de grote steden. Deze feesten staan op een Google Map in de Koninginnedag App en kan ook in een lijstweergave worden opgevraagd, gesorteerd ten opzichte van de locatie van de gebruiker. De meest dichtsbijzijnde feesten staan dan bovenaan. Verder biedt de applicatie ook een overzicht van veel afterparties, zodat er nog even doorgefeest kan worden als de zon onder is.

Onder andere de Koninginnedag feesten in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Breda, Tilburg, Dordrecht, Arnhem, Groningen zitten in de applicatie verwerkt. Omdat er nog dagelijks nieuwe feesten en line-ups bekend worden gemaakt wordt de Koninginnedag App tot Koninginnedag dagelijks geupdate met nieuwe feesten. Gebruikers kunnen middels de sync knop steeds de verse data ophalen van de server en lokaal op hun telefoon opslaan.

Andere functionaliteiten van de app zijn de offline synchronisatie (niet geheel onhandig met het 3G netwerk tijdens Koninginnedag), een sfeermonitor om hashtags en foto’s te bekijken van diverse Koninginnedag-feesten, een Wilhelmus sing-a-long en de mogelijkheid om het weer en verkeer in de gaten te houden.

De app is er voor iPhone en Android

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

2 Comments

  • Kees Koning
    Posted 29/04/2013 10:37 am 0Likes

    Wat zitten ze nou te zeuren over waar het feest is, als het overal feest is hoef je toch niet te zoeken???? En bovendien als het op de kaart staat gaat iedereen er heen…. Lekker op elkaar gepakt, zo’n 800.000 man.

    Anyway, ik heb een app gevonden waarmee je feest kan vieren, is het niet beter daar op te concentreren?

    https://play.google.com/store/apps/details?id=air.com.illumation.kwapp2013

Leave a comment

[wpterms id="3193"]