De Poken is populair op Fifi2008!

Vandaag is Lifehacking op het congres Fifi2008 om verslag te doen van een aantal lezingen. Aangezien het in een behoorlijk moordend tempo gaat, kan het geen kwaad om zo nu en dan even de Twitterfeed te volgen of op Flickr te kijken wat er gebeurt.

Een van de grote smaakmakers is de Poken. Deze kleine sleutelhanger-panda bevat gegevens van je sociale netwerken (tot nu alleen LinkedIn, Facebook en USgang) en door de panda’s tegen elkaar te houden wissel je contactgegevens uit. Bekijk onderstaande fotostream van Anne Helmond om een impressie te krijgen van de ochtend in de Westergasfabriek

[HTML1]

Op dit moment zitten we bij een werkelijk mindblowing verhaal van Kevin Warwick over het controleren van apparaten en netwerken over het internet via je brein. Behoorlijk far-out…

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

7 Comments

 • Melle Gloerich
  Posted 02/12/2008 12:02 am 0Likes

  Op FIFI2008 heb ik na zijn presentatie een interview gehad met Kevin Warwick. Wat een bijzondere kerel, ik ben nog steeds behoorlijk onder de indruk van wat hij allemaal voor elkaar heeft gekregen en zijn visie van de toekomst.

  In het interview vertelt hij oa over de mogelijkheid van hybrides van computer/mensenvirussen, Universele Verklaring van de Rechten van de Cyborg, Rat-robots, het mysterie van geheugen, het gevaar dat zijn arm gehacked zou worden, mensen als sub-wezen tov cyborgs.
  Zie: [url]http://www.ngn.nl/ngn?waxtrapp=tbmxbIsHyoOtvOXEaMzLD[/url]

 • Wouter Groenewold
  Posted 01/12/2008 1:20 am 0Likes

  My name is E deed hetzelfde (en meer) al op Picnic08 http://hellomynameise.com/

 • eric v/d burgh
  Posted 30/11/2008 12:51 pm 0Likes

  Nou ik wel eigenlijk.
  Ik heb regelmatig met inhuur krachten te maken die ad-hoc ergens vandaan getoverd moeten worden. LinkedIn is een goede bron van info. Dus zo’n sleutelhanger zou wel handig en grappig zijn denk ik als je rond loopt op beurzen en computerzalen etc.
  kosten stoppen wel in een of ander project 🙂

 • Rick
  Posted 29/11/2008 11:37 pm 0Likes

  Hoeveel mensen zijn bereid om deze gadget echt aan te gaan schaffen?

 • Frank Meeuwsen
  Posted 28/11/2008 3:27 pm 0Likes

  @joost Ja je zou het bijna denken… maar de experimenten van Warwick zijn echt erg vooruitstrevend en zet je ideeen over het menselijke brein en de mogelijkheden behoorlijk open! Heb je geen paddo’s voor nodig!

 • Joost
  Posted 28/11/2008 3:14 pm 0Likes

  Mindblowing…? Far-out…?

  Tjeemig de peemig man, nog gauw even een restje paddo’s gehaald?

Leave a comment

[wpterms id="3193"]