De scholen beginnen weer, tijd voor #hacktoschool

Voor de derde keer (2011, 2010) is het weer tijd voor een speciale serie artikelen onder de titel “Hack to school“. Nu de vakantie er op zit en het normale leven weer begint kan het geen kwaad om een extra steuntje in de rug te krijgen. Studenten en scholieren uit Nederland, wees welkom de komende week met tips en hacks speciaal voor jullie! Of je nu een verse eerstejaars bent of een langstudeerder, er zal de komende dagen zeker iets voor je bij zitten. Van het goedkoop inrichten van je studentenkamer via concentratietechnieken naar het beveiligen van je gadgets. Hou de #hacktoschool hashtag de komende dagen in de gaten voor de laatste tips en artikelen voor studerend Nederland en België!

Heb je zelf een goede tip, laat het ons weten via Twitter op @lifehacking met de hashtag #hacktoschool of via het tipformulier. Laat ze maar komen!

(foto: iStockphoto)

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

3 Comments

 • Jeroen Gerth
  Posted 20/08/2012 3:39 pm 0Likes

  Het grootste deel van het Nederland heeft nog vakantie hoor. Hier in het Noorden zelfs nog 2 weken lang. 😉

  Wat is er eigenlijk met Slimmerkunde gebeurd? Dat hield zich hier toch ook mee bezig? 🙂

  • Frank Meeuwsen
   Posted 20/08/2012 10:04 pm 0Likes

   Jeroen, dat klopt. Maar dan kunnen jullie je alvast mentaal voorbereiden! Wat betreft Slimmerkunde, ik heb geen idee wat daar mee is gebeurd, zou je moeten checken bij de makers op slimmerkunde.nl

Leave a comment

[wpterms id="3193"]