De stembus is gesloten

De afgelopen weken hebben we een verkiezing gehouden voor de Lifehack van 2007. Daarbij hebben we ook nog wat extra vragen gesteld over de site en wat jullie leuk vinden of missen. Dank voor alle reacties! Helaas is op een moment wat mis gegaan met de dataopslag waardoor we niet alle antwoorden uit het extra onderzoek hebben ontvangen. Maar we hebben nog aardig wat binnen om toch wel leuke conclusies te trekken. We duiken nu Excel in en gaan aan de slag met de verwerking. Helaas is daar nog geen echt goede lifehack voor, dat is gewoon keihard verzamelen, ordenen en analyseren. We hopen met een paar dagen alles op een rij te hebben en dan maken we de resultaten bekend. En de winnaars natuurlijk!

Wat vind je van deze hack?
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

3 Comments

 • Frank Meeuwsen
  Posted 12/01/2008 7:00 pm 0Likes

  @Ypma ach, natuurlijk. Alles staat ook gewoon in een database en heb ik al lang en breed in Excel zitten. Maar als je open vragen stelt kun je er niet simpel een scriptje overheen laten lopen. Dat is toch gewoon mensenwerk. Maar vrees niet, we zijn er bijna doorheen!

 • Ypma
  Posted 12/01/2008 5:46 pm 0Likes

  de data stond toch in een database? dan laat je de databse toch het werk doen? en als het niet in de database staat importeer je dat toch gewoon?…
  Prutsers

 • Loos
  Posted 11/01/2008 9:45 am 0Likes

  Prutsers

Comments are closed.