De ultieme lifehack voor je wereldstekker

Wanneer je op reis gaat naar landen als Engeland of de Verenigde Staten, heb je een aparte stekker nodig om bijvoorbeeld je laptop of smartphone op te laden met je Nederlandse adapter. Je kunt natuurlijk voor ieder apparaat een reisstekker meenemen, of om beurten je apparaten opladen. Er is echter een eenvoudige truc waarmee je met 1 wereldstekker al je apparaten van stroom kan voorzien!

Hoe ver kun je reizen binnen 24 uur?

Stekkerdoos

Door een stekkerdoos mee te nemen, heb je maar 1 wereldstekker nodig om in één klap meerdere Nederlandse stopcontacten tot je beschikking te hebben in bijvoorbeeld je hotelkamer. Door een stekkerdoos met USB-ingangen zoals deze mee te nemen, kun je zelfs de adapters van je telefoonoplader thuis laten! Het idee voor deze hack kwam via Reddit van een Engelse toerist die de hack toepaste voor zijn vakantie naar Europa.

 

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

0 Comment

 • Marcel
  Posted 09/09/2019 9:19 pm 0Likes

  Mmm. En ik dacht toch echt dat m’n aanpak met https://www.powercubes.eu/product/powercube-extended-duo-usb/ en een verloopstekker triviaal was. Verlengsnoer, redelijk compact, USB EN stekkers (niet alles is USB …)

 • Roelof
  Posted 09/09/2019 7:58 am 0Likes

  Lijkt me vrij onhandig om een stekkerdoos mee te nemen. Ik reis al jaren met iets dergelijks. https://image.coolblue.nl/max/500×500/products/774138
  Voordelen: licht, compact, beveiligd en snelladen.

 • samsung oplader
  Posted 10/06/2019 10:58 pm 0Likes

  Ik heb een goedkope wereldstekker / oplader voor mijn samsung smartphone en tablet bij smartphonecases.nl gekocht. De stekkerdoos met 5x Europese aansluitingen sluit ik als geheel op een Amerikaanse stopcontact. Makkelijk voor je op vakantie!

 • Advocaat
  Posted 07/06/2019 5:21 pm 0Likes

  In Amerika vind je veel producten die dit nog compacter maken. Heb mij altijd verbaasd dat dit niet beschikbaar is voor Europese stekkers. Zou toch een vergelijkbare markt voor moeten zijn? Surge protector erbij…

Leave a comment

[wpterms id="3193"]