Desktop Remind zet je kalender op je Mac desktop

desktopremindscreenshot.jpgMac only: Desktop Remind is een klein programma ($4,99) wat je iCal-kalender op je desktop zet. Bovenop je wallpaper, maar onder je iconen. Het programma komt met een aantal in te stellen configuraties, zoals de kleur van het lettertype en de plaats op je desktop. Persoonlijk ben ik minder te spreken van de applicatiebalk die ook in je desktop blijft staan als je Desktop Remind “draggable and resizable” instelt. Maar als dat geen probleem voor je is, kan Desktop Remind een handige toevoeging op je Mac desktop zijn.

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

2 Comments

  • Harold
    Posted 01/10/2008 12:06 pm 0Likes

    Als je je agenda op meer plaatsen tegelijk gebruikt (en wie doet dat niet?), en vaak ook nog met meerdere mensen tegelijk dan is een Google Agenda erg handig om al je agenda’s te managen. Vervolgens kun je al je reminders door gratis widgets en Firefox extensies laten afhandelen.

    Zelf gebruik ik op mijn Mac en Windows systemen Firefox met Google Calendar Notifier en Thunderbird met Lightning en Provider for Google Calendar. Er is ook een widget voor Google Calendar op de mac. Mijn huisgenoten en clubgenoten beschikken daardoor over de meest up-to-date agenda’s.

Leave a comment

[wpterms id="3193"]