Dikke documenten snellezen vanaf het scherm

Zie je ook vaak op tegen grote documenten lezen vanaf het beeldscherm? Het hoort bij deze tijd, maar van papier lezen voelt nu eenmaal vertrouwder en gemakkelijker. De gratis online training ‘Papierloos snellezen’ leert je om makkelijker van het beeldscherm te lezen via een gebruikersvriendelijke applicatie.

De training geeft achtergrondinformatie over snellezen, maar nog veel belangrijker. Je wordt automatisch door de tekst geleid door een ‘blauwe aanwijzer’. Hierdoor leer je in een vast ritme te lezen. Na een paar keer oefenen, krijg je steeds meer vertrouwen en lees je ook e-mails en documenten zonder ‘de aanwijzer’ sneller van het scherm. Je kunt ook altijd eigen documenten via de knop “eigen tekst”  in de applicatie kopiëren, zodat je eindeloos kunt oefenen.

effectivitijd

 

Zie www.effectivitijd.nl voor de gratis online training “Papierloos snellezen”. Druk op play en laat je verrassen! Met de pijltjestoets omhoog of de rechter schuifbalk naar rechts op de Ipad, kun je direct de snelheid van de balk vergroten. Op de site vind je eveneens meer achtergrondinformatie over snellezen.

Meer over snellezen op Lifehacking

Dit gastartikel is geschreven door Jan Willem Ouwehand. Hij is trainer in snellezen, mindmappen, creatief denken & timemanagement bij zijn bedrijf Effectivitijd. Wat Jan Willem Ouwehand betreft kan werk gewoon in 8 uur gedaan worden.

 

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

0 Comment

Leave a comment

[wpterms id="3193"]