Dinsdag 17 juni 19:00 tot 21:30: Meet and Greet met Thanh Pham van Asian Efficiency!

Unieke gelegenheid voor een informele ontmoeting met 1 van de bekendste productiviteitsninja’s!
Ben je een vaste lezer van lifehacking.nl en volg je ook andere blogs over Slimmer, Effectiever en Efficienter werken? Dan heb je vast wel eens van Asian Efficiency gehoord. Thanh Pham, 1 van de grondleggers van Asian Effciency, heeft zijn wortels in Nederland en organiseert een Meet and Greet in samenwerking met Jos v.d. Voort v.d. Kleij van Dagaz Coaching en Training en onder de vlag van Permanent Beta.

Dit is een unieke gelegenheid om in een informele sfeer kennis te maken met 1 van de bekendste productiviteitsninja’s van deze tijd. Zijn bedrijf heeft producten ontwikkeld als de Productivity Blueprint, de Omnifocus Premium Posts en de eindeloze stroom inhoudelijke artikelen over efficiënter werken op hun blog. Ook staan op hun blog series artikelen over onder andere Omnifocus, maar ook over Agile Results. In alle gevallen laten ze zien hoe ze dat zelf doen en vaak ook hoe jij zelf een dergelijk systeem kan opzetten met de hulpmiddelen die de meeste lezers zelf voorhanden hebben.
De Meet and Greet vindt plaats op de meetinglocatie van Permanent Beta, Printerweg 6 in Amersfoort. Permanent Beta is een paar honderd meter van station Amersfoort Schothorst en snel te bereiken vanaf de afslag Amerfoort Noord op de A1. Voor routeinformatie surf je naar deze pagina op de site van Permanent Beta.
De Meet en Greet met Thanh Pham is gratis (inclusief consumpties) en is op uitdrukkelijk verzoek van Thanh zelf informeel gehouden. Het aantal inschrijvingen is beperkt dus wees er snel bij. Er is niet echt een programma maar als je vragen hebt voor Thanh kun je die tot en met zondag aanstaande mailen naar info@dagaz-coaching.nl.
Je kunt je HIER AANMELDEN. Je moet even een account aanmaken en dan kun je je via deze link je aanmelden voor de Meet and Greet.

Wat vind je van deze hack?
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author