Dit zijn de games waar je in 2020 naar uit mag kijken

Nu het eind van 2019 rap dichterbij komt, is het tijd om vooruit te kijken. Naar welke games mag je komend jaar bijvoorbeeld uitkijken? Lifehacking zet alvast een top tien voor je klaar, zodat je zelf niet meer hoeft te wikken en wegen. Enneeh, we durven de voorspelling wel aan: 2020 wordt een mooi gamejaar!

Ori and the Will of the Wisps

Ori and the Will of the Wisps is de opvolger van Ori and the Blind Forest, de game die ons vrij onverwacht overrompelde met emotie. De game was charmant en mooi, en inmiddels zijn we meer dan klaar voor zijn opvolger!

Releasedatum: 11 februari op pc en Xbox One

Final Fantasy VII Remake

Anders dan de meeste Final Fantasy-games die de afgelopen jaren een ‘remaster’ kregen, wordt Final Fantasy VII een echte remake! We zijn benieuwd naar deze shiny versie van de iconische game. De trailers zien er in elk geval al schitterend uit.

Releasedatum: 3 maart op PS4

Animal Crossing: New Horizons

Animal Crossing: New Horizons is de eerstvolgende grote Nintendo-game op de gamekalender. En daar kijken we enorm naar uit! Zeker aangezien die mobiele Animal Crossing het toch net niet bleek te zijn… Hoogste tijd voor een terugkeer van de franchise naar de console!

Releasedatum: 20 maart op Nintendo Switch

Half-Life: Alyx

Oké, het is geen Half-Life 3… Toch heeft Half-Life: Alyx onze interesse, al is het maar omdat we nog wanhopig smachten naar die echt grote en meeslepende VR-game! Zou Alyx ervoor kunnen zorgen dat we het stof van onze VR-brillen blazen?

Releasedatum: in maart op pc

Resident Evil 3 Remake

Na een enorm geslaagde remake van Resident Evil 2 mogen we in 2020 uitkijken naar een remake van Resident Evil 3. Op 3 april kunnen we checken of de avonturen van Jill Valentine en Carlos Oliveria ons ruim 20 jaar later nog steeds de stuipen op het lijf jagen.

Releasedatum: 3 april op pc, PS4 en Xbox One

Cyberpunk 2077

Voor ons gevoel is Cyberpunk 2077 al 99 jaar in ontwikkeling… Met het geweldige The Witcher 3 (dat ook van ontwikkelaar CD Projekt Red komt) nog steeds vers in het geheugen gaan we er echter vanuit dat het lange wachten beloond wordt!

Releasedatum: 16 april op pc, PS4 en Xbox One

Marvel’s Avengers

Dankzij de meest recente Spider-Man-game van Insomniac ligt de lat voor superheldengames opeens torenhoog. Komend jaar kunnen we ontdekken of het Crystal Dynamics met hun versie van Avengers lukt om aan deze verwachtingen te voldoen.

Releasedatum: 15 mei op pc, PS4 en Xbox One

The Last of Us Part II

Na 7 jaar wachten is het in 2020 eindelijk zover: The Last of Us krijgt een vervolg! In de trailers zien we hoe Ellie zint op wraak… Voor zover we op basis van die eerste beelden kunnen bepalen, wordt dit tweede deel minstens zo intens als zijn voorganger!

Releasedatum: 29 mei 2020 op PS4

Ghost of Tsushima

Na een hoop vervolgen en remakes is het nu tijd voor een écht nieuwe game: Ghost of Tsushima! Deze game speelt zich af tijdens de eerste Mongoolse invasie van Japan. Je speelt een samoerai die zo te zien maar wat graag afrekent met deze indringers…

Releasedatum: zomer/herfst 2020 op PS4

Watch Dogs: Legion

We weten nog niet precies wanneer Watch Dogs: Legion in de schappen ligt, toch zijn we al enorm benieuwd naar deze Ubisoft-game. Hierin kun je namelijk bezit nemen van elke NPC in de post-Brexit-versie van Londen. Dat geldt zelfs voor de bejaarde inwoners van de stad!

Releasedatum: TBA 2020 op pc, PS4 en Xbox One

Wat vind je van deze hack?
12Te gek4Leuk5Serieus?7Meh...10Stom

About Author

4 Comments

 • Yurt
  Posted 02/01/2020 1:20 pm 0Likes

  Watchdogs: legion, geeft letterlijk aan t eind van de trailer de releasedatum.

 • Robert Delis
  Posted 02/01/2020 9:06 am 0Likes

  Vergeet ‘Dying Light 2’ niet!!!

 • Dlareg
  Posted 31/12/2019 1:25 pm 0Likes

  Ori!!! nu al zin in. Afgelopen jaar voor het eerst gespeeld, en 1 van de weinigen die ik ook echt leuk vond.

 • Moms For Sale (@MomsForSale)
  Posted 30/12/2019 10:39 pm 0Likes

  Geen flight simulator 2020? WTF.. dat is het spel wat alles in de gaming scene zal veranderen en jullie vergeten/kennen het niet

Comments are closed.