Doneer en win maximaal tijdens deze awesome Sinterklaas-stream!

Karma is het magische woord dezer dagen, lieve mensen! ‘Wie goed doet, goed ontmoet’, zeggen ze weleens, en daar is in dit geval geen woord aan gelogen, want als jij vandaag een paar duiten over hebt voor het goede doel, kan het zomaar gebeuren dat jij er deze winter zéér warmpjes bij zit.

Bekijk een live video van PowerUnlimited op www.twitch.tv

Over een kwartiertje beginnen onze vrienden van Power Unlimited, Gamer.nl en InsideGamer namelijk met hun jaarlijkse Grote Sinterklaas Stream (tuurlijk, scherp, dag te laat, klopt helemaal, maar om effe met clichés te blijven smijten: beter laat dan nooit). Gedurende dit traditiegetrouw drukbezochte evenement (dat doorgaat tot 20.00 uur vanavond) geven zij de hele dag door supertoffe game-goodies weg, variërend van games en ultra-exclusieve collector’s items tot aan volledige gameconsoles met alles erop en eraan!

Sinterklaas stream

Geven = krijgen

Maar dat gebeurt niet zomaar. Nee, de kijkers die inschakelen op via Twitch.tv moeten doneren om kans te maken op een van de items die worden weggegeven. Ook dit jaar gaan Power Unlimited, Gamer.nl en InsideGamer proberen zo veel mogelijk geld in te zamelen voor Stichting KiKa.

Uiteraard doen ze dat niet alleen, want er komen gezellig allerlei ‘vrienden van de show’ langs, om ze te helpen met het uitdelen van de cadeaus en het binnen hengelen van de donaties. Tot nu toe weten zij elk jaar weer een record van het voorgaande te breken, dus het zou leuk zijn als jij je steentje bijdraagt en opnieuw voor een megasucces zorgt!

Kortom, tof als je ook effe inschakelt, maar het zou nog leuker zijn als je een fijne donatie dropt via pu.nl/doneer.

Tell Us What You Think
5Te gek1Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

0 Comment

Leave a comment

[wpterms id="3193"]