Download gratis “Ontdek je innersuperhero!”

coverinnersuperheroIn de donkere krochten van de onderbuik, in de kelder van de ziel en diep in het hart, daar diep in de kern van de mens woont een held. Jouw innerlijke superheld, klaar om aan het werk te gaan!

Jasper van Impelen is initiator van het crossmediale project InnerSuperhero.me en auteur van het werkboek ‘Ontdek je InnerSuperhero’. Volgens hem kan je leven naar de verwachtingen van je baas of omgeving, maar uiteindelijk wil elk mens zijn of haar eigen leven leven. “Met jouw pakket aan talenten, mogelijkheden en kansen kan je je eigen realiteit creëren. Alleen ligt dit zó dichtbij, dat we er gauw overheen kijken”, voegt Van Impelen toe.

Met het project laat de voormalig accountmanager zien dat ieder van ons het verschil kan maken in deze wereld. Het eerste wapenfeit van zijn eigen realiteit is het werkboek. Met behulp van oefeningen en vragen breng je jouw innersuperhero tot leven. Of die van een ander, zelfs die van je organisatie. Dit boek is nu ook (na registratie) gratis te downloaden via Lifehacking of te koop op http://www.innersuperheroshop.com/

Een tweede onderdeel van zijn eigen droom die Van Impelen nu realiseert, is het maken van een documentaire over mensen die als superheld zijn opgestaan. Die eigenhandig de wereld verbeteren door het inzetten van hun passie, hun vastberadenheid en hun innersuperpower. De eerste die Van Impelen voor de camera kreeg, was Barry Schwartz, tweemaal spreker op TED-conferenties.

Ook anders aan het werk?

Je kunt het project ondersteunen met jouw expertise, tijd en ideeën. Kijk op de website, ontdek jouw InnerSuperhero en help mee aan een betere wereld.

(tekst: Erwin Polderman – http://www.debeterewereld.nl)

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

1 Comment

Leave a comment

[wpterms id="3193"]