Download meer dan 400 templates voor je cv

Een goede cv kan je die droombaan opleveren waar je al jaren van droomt. Je moet er dan natuurlijk wel voor zorgen dat je cv eruit springt, waardoor je op gesprek mag komen. Hloom is een website met meer dan 400 templates voor je cv.

https://lifehacking.nl/diy/zo-maak-handige-verzendlijsten-word/

Nadat je alle informatie hebt verzameld die je wil gebruiken, kun je je laten inspireren door een template uit de collectie. De templates zijn opgedeeld in verschillende categorieën. Van simplistische templates tot moderne en creatievere cv’s.

ATS

Er is ook een speciale afdeling waar zogenaamde ATS-geoptimaliseerde templates staan. ATS staat voor Applicant tracking system en wordt vaak gebruikt in het bedrijfsleven om specifieke termen te zoeken uit een stapel ingezonden brieven. In het verleden konden de meeste ATS-systemen geen logo’s en tabellen aflezen waardoor sommige cv’s onnodig onderaan de stapel eindigden. Voor de zekerheid kun je daarom gebruik maken van deze geoptimaliseerde brieven, die alleen gebruik maken van de standaardelementen van Word. Zo is jouw cv leesbaar voor ieder systeem!

ats-cv

OpenOffice

Alle templates zijn ontworpen op A4-formaat en kun je ook in OpenOffice en Pages openen, al kan de opmaak wel gaan verschuiven. Je kan ook templates voor Google Docs gebruiken, maar Word ziet er over het algemeen een stuk beter uit en is eenvoudiger aan te passen.

Hier vind je de templates en andere handige tips voor het opmaken en invullen van je curriculum vitae!

Wat vind je van deze hack?
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author