Drie leuke en handige Chrome extenions

Sommige Chrome extensions zijn te leuk om niet te gebruiken, en nog enigszins handig ook. Unbaby.me is wel de leukste op het moment, maar ook RandomMagic en timeStats kunnen hun nut bewijzen.

1. unbaby.me
Heb je genoeg van de vele babyfoto’s die voorbijkomen op je Facebook wall? Grote kans, want babyfoto’s zijn een van de grootste irritaties als het gaat om posts op Facebook. Gebruik dan eens unbaby.me.
Bekijk Facebook op Chrome nadat je deze plugin hebt geïnstalleerd en je ziet in plaats van de geplaatste babyfoto’s katten of iets anders naar keuze verschijnen! Het enige dat je na installatie nog moet doen is in de plugin invoeren welke woorden de ‘babyfotoplaatser’ gebruikt bij de foto’s én een beschrijving (in één woord)  van wat voor foto’s je wel wilt zien. ‘Giraffe’ bijvoorbeeld. De plugin laadt dan deze foto’s van jouw voorkeur van Instagram, in plaats van de babyfoto, voorzien van de tekst ‘Baby removed’.
Via lifehacker.

 

2. RandomMagic
RandomMagic biedt je de mogelijkheid een muntje op te gooien, met een dobbelsteen te gooien en een random cijfer en letterreeks te genereren. Na het installeren zie je rechtsboven het logo van de extensie en als je daarop klikt, kun je meteen de opties te zien en met één klik heb je meteen resultaat. Bij het genereren van een random cijfer heb je ook nog de optie om het bereik in te stellen.
Handig als je hulp kunt gebruiken bij het maken van een beslissing of het maken van een nieuw wachtwoord!
Via PCworld.com

 

3. timeStats
Altijd al willen weten hoeveel tijd je doorbrengt op bepaalde sites? Installeer timeStats en de extensie slaat je surfgedrag op vanaf het moment dat de installatie rond is. Installatie is net als bij bovenstaande apps erg gemakkelijk. Binnen timeStats kun je kiezen uit zes opties: de stats van vandaag, gister, de laatste zeven dagen, all time, meest bezochte domeinen en gedetailleerde stats. Bij gedetailleerde statistieken zijn veel mogelijkheden beschikbaar, zoals je drukste dagen en maandelijkse stats.

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

1 Comment

  • Henri Koppen
    Posted 19/08/2012 8:23 pm 0Likes

    De eerste twee zijn totale onzin, maar de derde klinkt heel goed! Waarim niet twee goede
    Er
    Nog bijzoeken? Of zet hem boven, ik was in feite al afgehaakt.

Leave a comment

[wpterms id="3193"]