Dutch Bloggies 2009 weer van start

db09-kleinDe aanmeldronde voor de Nederlandse weblogverkiezing, de Dutch Bloggies, is weer van start gegaan. De komende 3 weken kan in 17 categorieën worden genomineerd (let op: dus nog NIET gestemd) voor jouw favoriete weblog.

Naar aanleiding van deze eerste ronde krijgt zowel het publiek via een stemronde, als een deskundige jury de mogelijkheid uit de meestgenoemde nominaties de uiteindelijke winnaars te bepalen. Door middel van de keuze voor deze jury-categorieën probeert de organisatie een zo groot mogelijke variëteit aan weblogs onder de aandacht te brengen. En daarnaast zijn er nog de categorieën ‘Meest Populaire Weblog’ en ‘Beste Microblog’. Deze zullen door het publiek worden verkozen.

Als we dan toch even reclame mogen maken, nomineert u gerust Lifehacking in de categorieën ‘Technologie en Wetenschap’ en ‘Lifestyle’. Zoals elk jaar zijn de gekozen categorieën een bron van discussie, maar we vinden dat Lifehacking goed in deze twee past. En natuurlijk mag u ons ook nomineren voor ‘Beste weblog’!

Let op: Je moet eerst een account aanmaken voor je kunt stemmen. De bevestigingsmail kan in de spamfolder van je mail terechtkomen, meldt de organisatie via Twitter! Aan een oplossing wordt gewerkt.

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

0 Comment

Leave a comment

[wpterms id="3193"]