Een cadeautje voor jou van lifehacking.nl

Nu twee lifehacking boeken te downloaden

Er zijn opnieuw 2 lifehackingboeken gratis te downloaden: ‘Slimmer werken vanaf nu!’ en ‘150 lifehackingtips’. Ik ben groot voorstander van het gratis verspreiden van e-books (bekijk hier een presentatie over dit onderwerp).

Slimmer werken vanaf nu! Schermafbeelding-2009-12-02-om-2-dec-2009-11.32.54-224x300

Slimmer werken vanaf nu! door Anja Wassenaar is een heldere uiteenzetting over allerlei aspecten van slimmer werken: de noodzaak ervan, stappen om slimmer te kunnen werken en handleidingen voor concrete toepassing. Na een algemene introductie geeft het concrete en praktische tips om op een nieuwe en slimmere manier om te gaan met je werk en informatiestroom als kenniswerker.
Door ‘Slimmer werken vanaf nu!’ maak je kennis met eenvoudige manieren en tips om slimmer te werken. Deze zijn gemakkelijk te leren en leveren direct resultaat op.

Het is als inleiding op slimmer werken te lezen maar de hoofdstukken kunnen ook afzonderlijke gelezen worden. Daarmee is er nu een boek dat gezien kan worden als een handleiding voor slimmer werken. Slimmer werken vanaf nu! is te koop bij lifehackingshop.nl maar nu ook gratis te downloaden op lifehacking.nl!

150 lifehacking tips 9789089650481-150

Recent is de nieuwe editie van 100 Lifehackingtips uitgebracht: ‘150 Lifehackingtips om slimmer en efficiënter te werken’. Het is een nieuwe druk van het boek 100 Lifehackingtips. Er zijn een aantal tips uitgelaten en zo’n 70 nieuwe tips toegevoegd van de auteurs van lifehacking.nl.

Je kunt het boek voor 19,90 aanschaffen bij lifehackingshop.nl maar is nu dus ook gratis te downloaden via de download-pagina op lifehacking.nl!

Veel leesplezier!


Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

9 Comments

 • Tijn
  Posted 02/06/2010 11:24 am 0Likes

  Wat een pretentieus blogje dit… alsjeblieft zeg! “Lifehacking” is ook jezelf goed presenteren. En dat doet deze WordPress-standaard-thema-FAIL log zeker niet.

  En dan die boeken, haaahahahaaa…… Nee, echt, serieus, menen jullie dit alles nou???

  Lifehacker is wel een goede site, dit toch echt niet.

 • Pieter
  Posted 31/05/2010 1:57 pm 0Likes

  @Sypie: waarom zou “extern geheugen” niet correct zijn? Is volgens mij gewoon een juiste term. Volgens Van Dale is geheugen “elk medium waarop informatie kan worden overgebracht en bewaard”. “Extern” verwijst in dit geval naar buiten de computer, dus ik zie niet in waarom dat fout zou zijn.

 • Sypie
  Posted 31/05/2010 7:31 am 0Likes

  In 150 Lifehackingtips, tip 5 en dan het eerste uitroepteken aan het einde, staat toch wel een “enorme” fout. Zoals jullie in het begin van je boek al melden refereren jullie herhaaldelijk naar de computer die we gebruiken. De doelgroep is dus bekend met het fenomeen “computer”. Waarom dan toch onterecht het woord “geheugen” gebruiken. Een extern apparaat om je back-up op te slaan noemt men meestal een “extern medium”, externe schijf, USB stick of iets in die trant, maar extern geheugen? Het externe geheugen voor de mens is al een computer of een PDA, en die apparaten hebben geen extern geheugen.

 • Johan
  Posted 30/05/2010 9:29 am 0Likes

  De download links in de nieuwsbrief kloppen niet, die geven een 404.
  En bedankt voor het cadeau!

Leave a comment

[wpterms id="3193"]