Een succesvolle (Valentijns)date: zo moeilijk is het niet!

O, je gaat vanavond voor het eerst met iemand op date? Leuk! Maar ook al ken je diegene al een tijdje en was je eerst vrienden met hem of haar, of je hebt diegene op Tinder ontmoet, het blijft altijd heul erg spannend. Hoe zorg je er nou eigenlijk voor dat je date fatsoenlijk verloopt? Met onze dating-tips is is het eigenlijk helemaal niet zo lastig…

De ontmoeting

Vooruit, waarschijnlijk is dat moment een beetje ongemakkelijk. Wat ga je doen: geef je iemand een hand, een knuffel of toch maar gewoon een kus? Wij kunnen je vertellen dat een knuffel de beste manier om je date te begroeten is. Een kus plat op de bek gaat wel erg ver meteen en is ook een beetje eng. Zodra je een knuffel hebt gegeven, vraag je aan ze hoe het met ze is en begin je een klein gesprekje om de spanning de kop in te drukken. Uiteindelijk komt daar (hopelijk) een groter gesprek uit.

Wat gaan jullie eigenlijk doen?

Hebben jullie al iets afgesproken over wat jullie gaan doen? Zo niet, vraag dan aan diegene wat hij of zij leuk zou vinden. Anders loop je al snel een beetje doelloos door de stad. Ons advies is om op de eerste date niet naar de film te gaan, omdat je dan twee uur lang stil naast elkaar zit. Beetje saai, toch? Beter is bijvoorbeeld bowlen (lekker actief), uit eten gaan (lekker eten) of een drankje doen in een café (lekker lam). Zo kom je wel in gesprek met elkaar en doe je ook nog iets leuks.

Het afscheid

Wanneer het weer tijd wordt om naar huis te gaan, kunnen jullie vast een andere date inplannen – als het voor herhaling vatbaar was, tenminste. Of zeg tegen diegene dat je hem of  haar wel zal appen. Vergeet niet om te vragen of ze het naar hun zin hebben gehad! Natuurlijk zullen ze ja zeggen, want het is raar om iemand recht in z’n gezicht nee te zeggen, maar dan laat je wel zien dat je erom geeft of ze het leuk hebben of niet.

Zodra je thuis aankomt en jij hebt voor de date betaald, stuur dan geen betaalverzoek! Als zij er niet over beginnen dat ze willen terugbetalen, begin er dan zelf ook niet over. Vraag of zij de volgende keer willen betalen. Zo komt je niet meteen al te gierig over…

Avondje uit? Hier een paar tips om een flirt te fixen!

Tell Us What You Think
1Te gek3Leuk0Serieus?1Meh...3Stom

0 Comment

Leave a comment

[wpterms id="3193"]