Eenvoudig meerdere Facebook posts verwijderen

In de beginjaren van social media als Facebook deelden sommige gebruikers veel, misschien wel te veel. Tijdens de middelbare school klonk het misschien als een goed idee om die ene foto uit de kroeg met de wereld te delen, maar nu je op zoek bent naar een baan kan zo’n post ook tegen je werken. Gelukkig is er een handige tool waarmee je jaren aan Facebook-posts in één keer kunt verwijderen.

https://lifehacking.nl/persoonlijk-tips/de-beste-chrome-extenties-voor-ouders/

facebook posts verwijderen

Wat je veel ziet is dat gebruikers posts waar ze zich vandaag de dag voor schamen op privé zetten. De veiligste optie is echter om dergelijke foto’s, video’s of berichten volledig te verwijderen. Zo voorkom je dat je ooit geconfronteerd wordt met je uitspattingen van vroeger op momenten dat het niet uitkomt. Het verwijderen van elke post kan nogal een karwei zijn, maar gelukkig is er een handige plugin voor Chrome die het werk voor je doet.

Facebook posts verwijderen

Met de plugin Social Book Post Manager kun je al je posts op Facebook verwijderen voor een specifieke datum, of aangeven welke soort berichten je wil verwijderen met behulp van trefwoorden. Zo kun je posts verwijderen waar je ex in genoemd is, of waarin het woord ‘dronken’ voorkomt. Je navigeert naar je Activiteitenlogboek en klikt op het icoon van de plugin die je zojuist hebt geïnstalleerd. Nu kun je een jaartal selecteren en trefwoorden invullen. De tool markeert van alle posts die voldoen aan je criteria, waarna je eenvoudig meerdere posts tegelijk kunt verwijderen.

Nu je een schone lei hebt, is het goed om te bedenken dat alles wat je op internet plaatst je altijd kan achtervolgen. Denk dus goed na voordat je na een avondje stappen die ene foto plaatst.

Wat vind je van deze hack?
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

[plista widgetname=plista_widget_belowArticle]