Eigeel en eiwit scheiden

How to-video’s zijn razend populair op internet. De komende tijd willen we een aantal pareltjes opduiken van het internet en met jullie delen. We beginnen met een paar klassiekers en hopen in de toekomst jullie te verbazen met interessante video’s. Heb je tips voor mooie/handige how to’s? Schroom niet en plaats die in de comments of stuur ‘m in via het contactformulier.

Deze week hoe je gemakkelijk het eigeel van eiwit kunt scheiden:

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

2 Comments

 • Freerk Terpstra
  Posted 02/06/2013 11:44 am 0Likes

  Ja, zo strik ik mijn veters ook, erg snel en handig. We hebben hier al een blogpost aan gewijd: https://lifehacking.nl/algemeen/supersnel-veters-strikken-de-ian-knot/

 • Karin Kühlkamp
  Posted 01/06/2013 11:28 am 0Likes

  Dit blijft voor mij echt de klassieker. Hoeveel kinderen en zeker ook de onze hebben en hadden zo’n moeite om hun veters te strikken. Onze kinderen met heel smalle voeten, mochten geen schoenen met klittenband.
  Dus in eerste instantie, altijd hun veters strikken. Tot….. we deze manier tegenkwamen http://www.youtube.com/watch?v=lvt1vsFsjnY

  Nu leert onze jongste op school iedereen in de klas de manier, toen hij met de wekelijkse klassenwedstrijd het veters strikken had gewonnen. Mensen staan nog steeds versteld, hoe doet hij dat???!!!

Leave a comment

[wpterms id="3193"]