eufeeds als Europese nieuwsbron

Al eerder noemde Frank de website Alltop, de pagina die het nieuws toont van allerlei grote – voornamelijk Amerikaanse – websites. Vandaag kwam ik eufeeds.eu tegen. Per land een overzicht van de krantenkoppen. Makkelijk koppensnellen!

eufeeds-1.jpg

Als ik de blog mag geloven is eufeeds ergens in maart live gegaan. Leuk initiatief en erg handig om een overzicht van al het nieuws te krijgen. Ook erg makkelijk als je in het buitenland op vakantie bent en geen idee hebt welke grote kranten het nieuws brengen.

Via: Pixites

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

5 Comments

 • Edward de Leau
  Posted 17/06/2008 12:14 pm 0Likes

  Zie ook http://populair.eu 🙂

 • Bakkel
  Posted 11/06/2008 3:22 pm 0Likes

  Ze draaien al langer. Check hier mijn post van 1 febr.

  Ik moet zeggen dat ik het dagelijks gebruik. Als ik ‘s morgens op m’n werk kom effe snel de koppen doornemen met een bak koffie. Erg handig!!

 • pixites
  Posted 11/06/2008 10:10 am 0Likes

  Ja, dat is niet ok, Matthijs!;)
  Natuurlijk kun je altijd elke linktip waar dan ook plaatsen, daar ontleen ik voor een groot gedeelte mijn plezier aan; opdat anderen er wellicht profijt van hebben.
  Dank dus voor het plaatsen op deze site; ik heb er weer een feed bij, die van deze site dus!

 • Matthijs Roumen
  Posted 11/06/2008 9:37 am 0Likes

  @James: Daar heb je helemaal gelijk in. Ik verbaasde me er dan ook over dat er nergens een RSS feed is te vinden.

 • James
  Posted 11/06/2008 8:31 am 0Likes

  Absoluut een gaaf initiatief. Maar als je effectief wilt werken, is dit de zoveelste afleiding van je werk. Tenzij je kennis van actueel algemeen nationaal en internationaal nieuws relevant is voor je dagelijkse werkzaamheden, kun je beter afzien van het (voor je werk nutteloos) nieuwsvergaren.

  Iedereen overigens bekend met de 80/20 regel en de vraag ‘ben ik productief of alleen maar actief?’

Leave a comment

[wpterms id="3193"]