even snel 250 mb in Dropbox erbij

Wij van Lifehacking.nl zijn fan van slimme tools, zowel off- als online. En van de online tools staan Evernote en Dropbox wel heel erg hoog in de top 10. De eerste om notities, scans en andere losse zaken op orde te houden en de laatste om bestanden te syncen tussen meedere computers en om er een online backup van te houden.

En dan nu een snelle hack voor de laatste. Want door mensen kennis te laten maken met Dropbox kun je extra ruimte verdienen. Heel erg slim van ze natuurlijk, want zo zet je mensen voor je aan het werk om reclame te maken.

Heb je al Dropbox, dan is een extra 250 mb is nu wel heel erg gemakkelijk te verdienen, door even een stappenplan te doorlopen op www.dropbox.com/gs

En heb je nog geen account en weet je van iemand dat die er wel een heeft, vraag hem of haar dan naar haar ‘referral code’ die ze hier kunnen vinden. Dan geef je met jouw aanmelding dus diegene ook 250 mb erbij.

UPDATE: En er is wederom een optie bijgekomen, je moet wel je Dropbox account koppelen aan je Twitter en Facebook account en een update via je Twitternetwerk uitsturen, maar dan verdien je wel weer 512 mb aan online backup. Gelukkig mag iedereen zelf bepalen of ie dat doet of niet.

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

17 Comments

 • Jacco
  Posted 12/12/2010 10:35 am 0Likes

  @tess
  Het voordeel is dat je bij dropbox alles offline kan doen en het allemaal in een bepaalde map op je computer kan zetten. Het wordt dan automatische gesynchroniseerd als je contact maakt met het internet. bij googledocs moet je het eerst uploaden in een browser en dat is een hoop werk 😛

 • Matthijs
  Posted 18/11/2010 1:24 pm 0Likes

  Dropbox en Evernote staan al jaren op mijn lijst. Het zijn i.c.m. een Android of iPhone, een laptop en meerdere computers echt geweldige tools!

 • Sypie
  Posted 09/11/2010 5:13 pm 0Likes

  Ik had alleen maar even duidelijk gemaakt wat @joris probeerde duidelijk te maken. Je doet het dus niet voor mij 😉 Als ik echt een tekst na moet lopen (wat ik regelmatig doe voor mensen) dan is dat echt niet het enige puntje waar je mij over zult horen, dan zijn er veel meer. Om niet helemaal als een zuurpruim en “op-alle-slakken-zout-leggende-reageerder” over te komen doe ik dat liever niet.

 • Patrick Loonstra
  Posted 08/11/2010 6:22 pm 0Likes

  @sypie, geregeld hoor, speciaal voor jou

 • Sypie
  Posted 08/11/2010 6:04 pm 0Likes

  @joris, snap je niet.

  Nou dan moet @Patrick Loonstra eens iets meer met Nederlandsche taal gaan doen, er moet namelijk een “w” achter omdat het bezittelijk voornaamwoord is.

 • Maarten
  Posted 08/11/2010 3:32 pm 0Likes

  Lijkt mij ook wel handig, maar met al dat cloud en virtuele opslaan is het wel belangrijk dat je bij alles wat je plaatst realiseert dat je niet weet waar de storage server staat. Staat de server in de US dan mag je ervan uitgaan dat alle data i.h.v. de Patriot-Act geanalyseerd wordt door de veiligheidsdienst.

 • Tess
  Posted 08/11/2010 3:08 pm 0Likes

  Is het raar dat ik alles op Google Docs doe tegenwoordig? Geen gedoe met syncen en backuppen. Vooropgesteld natuurlijk dat ik Google vertrouw; zij zorgen ongetwijfeld voor goede backups want ze willen mijn traffic behouden. Syncen is niet meer nodig ik kan overal altijd bij. (hack: Keep It Simple aka Occam’s Razor)
  En de hoeveelheid data (meer, meer, meer): geldt hier ook niet, less is more?
  De enige grote hoeveelheid data zijn bij ons nog altijd de privé familiefoto’s en af en toe een film. Die moeten we inderdaad zelf backuppen maar dat wil ik niet online want dat duurt me veel te lang.
  Anders gezegd: ik zit liever zo min mogelijk achter de computer!
  Ik begrijp nu overigens wel waarom ik die vriendelijke uitnodiging voor DropBox kreeg van een mij onbekende dame. Is dat ook weer opgelost (label: spam).

 • Johannes Mulder
  Posted 08/11/2010 12:42 pm 0Likes

  Sorry, maar ik val even over het gebruik van eenheden.
  Hoewel de strekking van de boodschap duidelijk is,
  vind ik dat eenheden correct gebruikt moeten worden.
  internationaal staat de [m] voor ‘milli’ en de [b] voor bits.
  250 millibit is bar weinig.
  Logisch is dus te lezen [M], het zullen wel Mega bits zijn.
  Of had het ook een [B] moeten zijn dus Mage Bytes.
  Waarschijnlijk wel, maar toch wel 8x zo veel.

 • Patrick Loonstra
  Posted 08/11/2010 11:09 am 0Likes

  @joris, snap je niet.
  @ron, ssssst, als iedereen die gebruikt, wat wel een mooie hack is die ik zelf ook nog moet uitvoeren, wordt het steeds duurder en duurder qua keywords

 • Ron
  Posted 08/11/2010 9:25 am 0Likes

  De echte lifehack tip is natuurlijk een Google Adwords campaigne opzetten met jouw eigen “referral code”. Zo kun je in een paar uur tot maximaal 10,25B ‘gratis’ aan ruimte komen. Adverteren op het woord ‘dropbox’ zorgt er voor dat je binnen no-time je ruimte vergroot.

  Ik was zelf voor ongeveer 15 euro klaar. Mocht je nog een gratis Adwords coupon van €50 hebben liggen dan kost deze actie je helemaal niks.

 • Dominique Dejonghe
  Posted 08/11/2010 8:03 am 0Likes

  En voor de Evernote fans kan ik Evernote Essentials zeker aanbevelen: http://www.iutumehrm.com/evernote/Evernote_Essentials/Evernote.html (affiliate)

 • Joris
  Posted 08/11/2010 8:01 am 0Likes

  “Jou aanmelding”? Kom op zeg.

 • Antoine van Dinter
  Posted 07/11/2010 11:06 pm 0Likes

  Bedankt voor de tip. Snel verdiend op deze manier!

 • Kilian
  Posted 07/11/2010 11:04 pm 0Likes

  @Patrick: zodra jou dropbox zijn volledige gratis ruimte bereikt heeft mag je die van mij altijd gebruiken 😉
  http://www.dropbox.com/referrals/NTE2OTgyOTE5

 • Patrick Loonstra
  Posted 07/11/2010 9:45 pm 0Likes

  Klopt, maar wat er extra aan is, is dat je met een paar klikken weer 250 mb erbij kunt krijgen.

 • Sypie
  Posted 07/11/2010 9:36 pm 0Likes

  Weinig vernieuwend aangezien het gebruik van Dropbox én de uitleg van een referral link hier al vaker de revue gepasseerd is: https://lifehacking.nl/web20/dropbox-voor-studenten/

Leave a comment

[wpterms id="3193"]