9 oktober Evernote meetup in Amersfoort

Het is zover, we gaan beginnen met maandelijkse Evernote meetups. Op Evernote meetups krijg je de kans om elke maand twee uurtjes andere Evernotegebruikers te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen, te sparren en te luisteren naar user cases. Het gaat plaatsvinden bij permanentbeta.nl op dezelfde plek als ondernemersplaza (in het KvK gebouw).

Op 9 oktober is de kick-off! We gaan er samen met jou voor zorgen dat de Evernote meetups een begrip worden!

Programma

Datum: 9 oktober 2012, om 19.00 uur
Adres: Printerweg 6, Amersfoort, (map)
  • Sneak preview van het eerste Nederlandse Evernote ebook “Lifehacking met Evernote” met tips en inzichten om slim en effectief met Evernote te werken. Van de anatomie van Evernote tot het gebruik voor studenten en wandelaars. Het ebook vullen we de komende maanden aan met extra hoofdstukken en complementeren we met VIP toegang tot Evernote notitieboeken, webinars en extra inhoud. De schrijvers van het boek zijn Frank Meeuwsen, Oskar van Rijswijk en Patrick Mackaaij.
  • Martijn Aslander – Martijn is één van de zwaarste gebruikers wereldwijd en heeft ook direct vinger aan de pols met Evernote in San Francisco. Hij deelt tips en trics, geeft nieuws over de Evernote Roadmap en doet verslag van de Evernote Trunk conferentie in San Francisco waar hij onlangs gast was van het Evernote management.
  • Joris Röling – Evernote en de API, knettersnelle apps en webservices op basis van de Evernote API. Inclusief demonstraties.
  • ….Jij? Er is nog ruimte voor andere praatjes. Neem hiervoor contact met ons op via de Meetup pagina.

De avonden zijn kosteloos.

Inschrijven

Ben je van plan om langs te komen? Laat het ons even weten via de Meetup pagina!

Volgende meetups

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

3 Comments

  • Mattheijs van Wijk
    Posted 07/10/2012 1:54 pm 0Likes

    Leuk initiatief! Ik kan helaas niet aanwezig zijn ivm Online Tuesday bijeenkomst. De volgende meetup heb ik al wel geblockt in de agenda! Natuurlijk kijk ik uit naar de publicatie van jullie Ebook!

Leave a comment

[wpterms id="3193"]