Evernote ook voor de iPhone beschikbaar

evernoteiphone.pngEvernote is druk bezig een werkelijke universal capture tool te worden. De desktop en webversie (gratis voor Mac en PC) is nu ook voor de iPhone beschikbaar. Voeg tekst toe, neem een audiobericht op  of upload een foto. Later kun je alles taggen, organiseren en uiteraard terugvinden. De iPhone applicatie werkt samen met de desktop- en webversie zodat je daadwerkelijk alle ideeën, informatie en snelle krabbels overal en altijd kunt terugvinden. Binnenkort zullen we een uitgebreid artikel aan Evernote besteden.

Merlin Mann (43folders.com) heeft een eerste review van Evernote voor de iPhone

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

3 Comments

 • Jeroen Gerth
  Posted 11/07/2008 8:54 pm 0Likes

  Een subweblog vind ik nou ook weer niet nodig.

  Tuurlijk krijgt de iPhone nu de volle aandacht. Het apparaat is net uit en bied wel veel mogelijkheden en kansen op allerlei manier en vakgebieden. Het viel mij echter op dat er veel applicaties in apparte posts werden geplaats en het lijkt mij een idee om die dan te bundelen in een “top x applicaties voor je nieuwe iPhone” blogpost, net zoals dat voor de mac is gedaan. Andere tips en tricks voor de iPhone kunnen wel in een eigen post. Zo houd je het dan overzichtelijker en gaat het op de frontpage minder hard.

  Maar goed.. ik zit nu te crossposten, want in een andere post had ik dit ook al gezegd. Ik vernam van Martijn dat er naar gekeken word.

  En vergeet niet dat we hier ook categorieën hebben, dus je kan ook je favoriete categorieën volgen. 🙂

  Mijn laatste post hier over. :-p

 • Jan vdP
  Posted 11/07/2008 1:11 pm 0Likes

  Ik sluit me bij Jeroen Gerth aan. Ik vind Lifehacking.nl een heerlijke weblog, maar als jullie het volgieten met nieuws over (alpha/beta) apps voor de iPhone dan verlies het volgens mij z’n kracht. En b.t.w. hoeveel ‰ van de Nederlanders hebben nu of binnenkort een iPhone?

  Misschien een idee om het iPhone nieuws in een subweblog schrijven, iets van: http://iphone.lifhacking.nl

  Maar Evernote voor iPhone is wel cool 😉

 • Jeroen Gerth
  Posted 11/07/2008 12:54 pm 0Likes

  Kunne we al deze apps voor de iPhone niet bundelen in een artikel over de nieuwe iPhone? Lijkt me onhandig en onoverzichtelijk als we nu allemaal en alleen maar artikelen krijgen voor elke appje voor de iPhone.

Leave a comment

[wpterms id="3193"]