Vind je vrienden makkelijk op Facebook

Iedereen heeft meer en meer vrienden en contacten verspreid over verschillende sociale netwerken. Als je een Facebook gebruiker bent is het nu nog makkelijker geworden om ze te vinden en toe te voegen op Facebook dankzij de FbFriendFinder.com tool. Met een paar clicks kunnen gebruikers hun contacten ophalen op hun andere netwerken, inloggen op Facebook en potentieële nieuwe vrienden toevoegen via de intuïtieve, snelle en gebruiksvriendelijke interface van de tool. De tool is ontwikkeld door de RoelandP van Open & Sociaal.

Op FbFriendFinder.com kun je een connectie leggen met netwerken waarvan je de vrienden wil zoeken op Facebook. Nadat één of meerdere netwerken zijn toegevoegd kan worden ingelogd op Facebook en worden enkele vrienden vertoond.De tool is echter niet gratis. Roeland gebruikt het cent-per-friend idee om je vrienden makkelijk toe te voegen aan Facebook. Via Paypal of een creditcard kun je eerst een kleine donatie overmaken gebaseerd op het aantal te importeren vrienden. Het aantal wordt gedeeld door 100 dollarcent met een maximum van 5 dollar plus 35 cent administratiekosten. Een kleine donatie voor het bier van Roeland.
Hierna krijg je direct toegang tot de tool die het mogelijk maakt snel door de gevonden resultaten heen te scrollen. Het uitsturen van vriendschapsverzoeken kan direct vanuit de interface, eventueel met een persoonlijk bericht, zonder de tool te verlaten.

Nieuwe netwerken worden dagelijks toegevoegd
De FbFriendFinder.com tool is gelanceerd met ondersteuning voor 11 sociale netwerken en diensten, te weten: BrightKite, Digg, Flickr, Foursquare, Imeem, Last.fm, LinkedIn, Livejournal, Mobypicture, Myspace en Twitter. Nee, Hyves zit er (nog) niet bij en de vraag is natuurlijk ook of dat ooit zal gebeuren. Hyves en Facebook zijn geen grote vrienden en Hyves zal het ook niet op prijs stellen als je met een paar klikken al je vrienden direct op Facebook kunt vinden. Maar er is (na betaling) een vrije tekst ingave veld waarmee je vriendenlijsten van alle andere netwerken kunt toevoegen door middel van kopiëren en plakken. Voor Hyves is dat niet echt makkelijk. Weet iemand of er al een Yahoo Pipes of andere dienst is om makkelijk een tekstlijst van je Hyvesvrienden te krijgen? Nieuwe netwerken worden dagelijks toegevoegd. Gebruikers van de dienst kunnen hun wensen doorgeven via de support site of Twitter, welke vervolgens met voorkeur worden behandeld.

Altijd goed om nieuwe diensten te proberen die sociale netwerken beter aan elkaar weten te knopen. Zoals gezegd, voor Nederland is vooral Hyves van belang en deze wordt (nog?) niet ondersteund. Laat in de reacties weten hoe FBFriendfinder voor jou goed kan werken.
Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

1 Comment

Leave a comment

[wpterms id="3193"]