5 onmisbare dingen die je moet meenemen naar een festival

Ga je naar een festival dan moet je natuurlijk het een en andere meenemen. Een tent, een slaapzak, schone kleren. Vanzelfsprekend. Echter komen we elke keer weer mensen tegen die met attributen rondlopen die zo handig zijn dat je je afvraagt waarom je daar zelf nooit aan gedacht hebt. Lees ook: Goed voorbereid naar een festival.

1. Babydoekjes

In plaats van iedere keer in de rij te staan voor de douche of als je je gewoon even wilt verfrissen. Babydoekjes (babywhipes) zijn de oplossing voor een tal van zaken. Want naast verfrissing rekenen ze ook af met bier, modder of andere ongelukjes.

2. Tortillawraps

Misschien denk je eraan om een heel brood mee te nemen, maar vaak belandt deze geplet tussen de rest van je spullen. Kies daar in plaats van voor tortillawraps. Stukken handiger om mee te nemen en uitstekend om met een tal van dingen te combineren. Gewoon met pindakaas is een favoriet. Heb je een banaan over dan kun je de ultieme wrap maken.

3. Ducttape

De redder in nood: ducttape. Dankzij zijn zelfklevende en waterdichte functie je beste vriend op ieder festival. Een gat in je schoen, een kapotte stoel, een lek luchtbed? Met ducttape eroverheen is er niets aan de hand. In veel meer situaties handig dan je zou denken.

enhanced-buzz-6934-1365102617-15

4. Festival apps

Vrijwel ieder festival heeft tegenwoordig zijn eigen app. Deze worden vaak over het hoofd gezien, maar zijn reuze handig. De apps bevatten schema’s van artiesten en alle locaties van wat je zoekt. Dat bezorgt jezelf vaak de nodige zoektochten en tijd.

5. Licht

’s Nachts opzoek naar een goede verlichting van je tent? Neem een lege plastic container mee. Bijvoorbeeld zo’n 1,5 liter melkpak en plak (met ducttape) daar een lampje tegen aan. Het resultaat levert een goed verspreid en betoverend licht op.

Wat vind je van deze hack?
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author