We gaan even op zwart

Vanavond zal Lifehacking een paar uur niet bereikbaar zijn. Na een lange tijd ploeteren en werken achter de schermen gaan we komende avond de site omzetten naar een nieuw ontwerp. De site die je nu ziet is al weer een aantal jaar oud en dan gaat het altijd kriebelen. Je ziet nieuwe sites en nieuwe designmogelijkheden en wil weer verder evolueren met de site. Dan komen de onvermijdelijke keuzes en discussies. Gaan we visueler of kiezen we voor een meer minimalistische inslag? Wat doen we met de huidige pagina’s? Wat betekent het voor beeldmateriaal en het redactieproces? Wat willen we eigenlijk nog meer met de site en de naam Lifehacking?

Zo hebben we de afgelopen tijd achter de schermen gewerkt aan de site én aan een nieuwe visuele stijl voor Lifehacking. We kunnen nog niet alles prijsgeven, maar in de loop van de avond zal het zich vanzelf openbaren voor je.

Verandering brengt altijd frictie met zich mee. Frictie die ten goede is of die meer tegenstand oplevert. Wij verwachten beiden. Wij hopen op beiden. We zijn heel benieuwd wat jullie van de nieuwe stijl vinden.

Later meer, nu gaan we aan de slag!

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

1 Comment

  • Erwin
    Posted 13/03/2014 4:19 pm 0Likes

    Frictie = wrijving, en wrijving geeft glans. Succes!

Leave a comment

[wpterms id="3193"]