Gaan Google en Feeddemon samenwerken?

Het is al een tijdje mogelijk om via Google Gears je abonnementen in Google Reader ook offline te lezen. Maar er zijn ook een aantal prima offline RSS-readers. Een ervan is Feeddemon. Ik heb deze in het verleden met veel plezier gebruikt, maar wilde toch een programma dat ik op verschillende devices (mobiel, mac, PC) kon bekijken. Vandaar mijn overstap naar Google Reader. Plus de uitstekende toetsenbord-ondersteuning van Google Reader. In Feeddemon 2.8, nu in beta, zou het echter mogelijk worden om je artikelen te synchroniseren tussen Google Reader en Feeddemon.

feeddemongooglereader.png

Nick Bradbury, bedenker van Feeddemon, zegt op zijn eigen blog:

“I should make it clear that it’s not 100% definite that this feature will see the light of day – it’s still in the experimental stage.  I sort of have an unwritten policy of not promising a feature until I’ve already coded it, and there’s a lot of coding left to do here :)

Maar het is in elk geval een stap in een interessante richting! Zeker omdat Feeddemon zeer nauw gekoppeld is aan een concurrent van Google Reader, Newsgator.

Wat is het grootste voordeel voor informatie- en kenniswerkers? Je artikelen en feeds altijd bij je, zowel online als offline en extra mogelijkheden in Feeddemon als desktopapplicatie, zoals watches, Flickr photostrips en podcast-ondersteuning.

(Bron+illustratie: Digital Inspiration)

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

0 Comment

Leave a comment

[wpterms id="3193"]