Geen liftstress meer

Sta je soms eindeloos op een lift te wachten en erger je je aan de nummertjes die té langzaam af- of oplopen? Lifehacking lezer Tom Voute heeft de oplossing…

Plak de nummers van de lift netjes af. Het is veel storender om eindeloos op drukke liften te moeten wachten dan dat hij er op een gegeven moment gewoon is.

lift

Dit is onze verdieping op kantoor. Daar stonden dus nummers. Ik heb me vijf jaar lang geërgerd dat de lift gewoon aan je voorbij kon gaan als als hij al volgeladen was of als het heel lang duurde voordat hij kwam omdat hij overal stopte. Vandaag realiseerde ik me dat ik me thuis nooit ergerde terwijl je soms best lang moest wachten, omdat de nummers daar niet zichtbaar zijn!

Praktisch puntje: betrek je medebewoners van de verdieping erbij. Heb ik gedaan.

Wat vind je van deze hack?
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

[plista widgetname=plista_widget_belowArticle]