Geld verdienen zonder te werken: deze apps en sites kun je gebruiken

We willen allemaal wel geld krijgen en dat we daar minimale inspanningen voor moeten leveren, toch? Wist je dat er enkele sites en apps zijn waarmee dat kan? We hebben het hier natuurlijk niet over honderden euro’s, maar wel over bedragen waarmee je jezelf op een leuke film of hebbedingetje kan trakteren. 

Zo kunnen studenten geld besparen

Google Opinion Rewards

Deze korte enquêtes van Google belonen je met geld. Hiervoor hoef je eigenlijk amper iets te doen. Je downloadt de app hier en beantwoord vervolgens de vragen wanneer een pushbericht aangeeft dat er een nieuwe enquête voor je klaarstaat. Deze gaan vaak over een winkel die je net bezocht hebt, over je werkzaamheden of over je gezinssamenstelling. De vragenlijsten bestaan vaak uit maar twee of drie vragen en hiervoor krijg je ongeveer tussen de 0,01 en 0,50 cent. Dat lijkt niet veel maar doordat je vaak enquêtes invult, loopt het bedrag al snel op. Dit gespaarde geld kun je uitgeven in de Playstore maar ook besteden aan Google Films.

 

GFK-Enquêtes

GFK is een website waarop je een profiel kan aanmaken. Vervolgens vul je maandelijks een basis vragenlijst in waardoor GFK weet in welke doelgroep je ongeveer valt en welke vragenlijsten ze je daardoor kunnen sturen. De GFK-enquêtes zijn een stuk uitgebreider dan die van Google. Deze gaan over van alles en nog wat: verzekeringen, muziek of verzorgingsproducten. Per vragenlijst ontvang je punten. Deze spaar je en bij ongeveer 2000 punten kun je cadeaubonnen van bijvoorbeeld bol.com, Hema of een boekenbon kopen. Als je googelt op ‘geld verdienen met enquêtes’ kom je overigens nog een hele rits sites tegen die met eenzelfde soort systeem werken. Wie weet verdien je er nog een aardig zakcentje aan.

 

Productapps zoals Roamler en SmartSpotter

Met de apps Roamler en SmartSpotter moet je de deur uit om geld te verdienen maar alsnog in de mate van inspanning redelijk laag. In de app kun je op de kaart bepaalde opdrachten zien. Deze opdrachten zijn voornamelijk gericht op producten en hoe deze gepresenteerd worden in de winkels. Momenteel kun je deze apps alleen gebruiken als je een uitnodiging krijgt. Daarna kun je de stad in gaan en aan de slag gaan.

 

Foap

In tegenstelling tot de bovenstaande apps en sites moet je bij deze app een daadwerkelijke vaardigheid hebben om geld te verdienen. Op Foap kun je namelijk je amateurfoto’s aanbieden die door bedrijven gekocht kunnen worden. Foap steekt een deel van de opbrengst in eigen zak maar als je het leuk vindt om foto’s te maken als hobby, kun je er met deze app nog iets aan over houden.

Tell Us What You Think
0Te gek3Leuk0Serieus?1Meh...1Stom

About Author

0 Comment

Leave a comment

[wpterms id="3193"]