Google Calendar nu ook offline

Nadat Gmail en Google Reader al offline toegang hebben via Google Gears is nu ook Google Calendar aan de beurt. Met de handige plugin Google Gears kun je nu ook je kalenderdata offline bekijken in je browser. Naast de vele hacks, omleidingen en aparte programma’s zoals CalDav is het nu dus ook mogelijk om je agenda-items in je browser te bekijken als je even zonder internetverbinding zit.

gcaloffline.png

Let op: Google Calendar is nog in beta (verrassing!) en biedt nu alleen nog read-only toegang aan. Je kunt dus niet in offline modus nieuwe agenda-items toevoegen. Maar gezien de features in Gmail en Google Reader is het een kwestie van tijd voor dit wel beschikbaar is.

Wat vind je van deze hack?
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

[plista widgetname=plista_widget_belowArticle]

2 Comments

 • Albert De Ly
  Posted 19/03/2009 12:00 pm 0Likes

  Ik vroeg een verwittiging te sturen via sms voor vertrek in verlof op 20.11.08 tot tot op heden krijg ik nog een verwittiging voor vertrek in verlof. Na mijn melding dat ik de zaak voor het gerecht ging brengen, daarna ben ik opgnomen geweest in de kliniek en heb niet vroeger kunnen reageren. Voor deze melding kreeg ik vijf a zes verwittigingen per dag, sindsdien maar één enkele rond 8u45.
  Wie zal al die nutteloze sms jes betalen?
  Hoogachtend,

 • ed
  Posted 13/03/2009 1:35 pm 0Likes

  Wat raar, ik krijg bij Gears aleen te horen dat het een tool is voro developers om zelf applicaties te ontwikkelen

Comments are closed.