Google Earth voor de iPhone

google_earth_icon.gifHet zal er al even aan te komen, maar vandaag las ik dat Google Earth voor de iPhone is uitgekomen. De reacties zijn zeer positief, dus ik vond het wel een vermelding op lifehacking.nl waard.

Vooral de navigatie ziet er enorm strak uit, zie ook deze video. Lees er meer over op de weblog van Google Maps / Earth of download de applicatie gratis in iTunes.

Wat vind je van deze hack?
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

[plista widgetname=plista_widget_belowArticle]

7 Comments

 • Iris
  Posted 09/11/2008 12:33 am 0Likes

  @Roy daar ben ik inderdaad ook wel nieuwsgierig naar, zelf ben ik een trotse iPhone bezitter, dus hoe meer reviews over iPhone apps hoe beter, maar anderen mogen zich natuurlijk niet achtergesteld gaan voelen 😉

 • glasius
  Posted 04/11/2008 1:58 pm 0Likes

  hoe kan appstore weg krijgen en installer installeren op de 16gb

 • Duncan
  Posted 31/10/2008 4:34 pm 0Likes

  Als echte Lifehacker zou je toch echt een iPhone moeten hebben of de gPhone.

 • Joost Plattel
  Posted 28/10/2008 8:27 pm 0Likes

  Mooie app inderdaad!, na er wat minuutjes ermee gespeeld te hebben ben ik er nog steeds tevreden over. Maar als ik een kaart wil hebben open ik toch de originele Maps omdat dit een stuk beter is.
  Het is wel een goede app om te demonstreren wat een iPhone allemaal kan 🙂

 • Roel Willems
  Posted 28/10/2008 3:50 pm 0Likes

  Erg mooie app. moet ik zeggen! Heb nooit echt het functionele nut begrepen van Google Earth (al vind ik het wel een mooie app). Maar op de ipod werkt de bediening toch wel erg mooi en is het leuk om te gebruiken om eens een plekje in een stad op te zoeken.

 • Frank Meeuwsen
  Posted 28/10/2008 9:45 am 0Likes

  @Roy Goed idee. Ik heb zelf nu nog een Nokia E61, maar er komt een HTC aan. Dus verwacht binnenkort een aantal posts over WM6 🙂 Mocht je ideeen hebben over tools en tips op een Windows Mobile telefoon, laat het ons weten via het contactformulier of mail me op frank at lifehacking.nl

 • Roy
  Posted 28/10/2008 1:24 am 0Likes

  Wat ik me afvraag, en dit is _niet_ bedoeld als flame of wat dan ook, maar hoeveel mensen die lifehacking.nl bezoeken hebben daadwerkelijk een iPhone? Is het nu echt dé lifehacking tool?

  Misschien zijn er zelfs wel meer mensen met WM6 op bijvoorbeeld een HTC (en ja, ik ga hier gedeeltelijk van mezelf uit). Hier zijn ook allerhande tooltjes voor, die kunnen helpen.

  Zou het misschien een idee zijn hier een soort poll van te maken? Dan kunnen we eindelijk eens zien wat nu t meest populair is onder lifehackers!

Comments are closed.