Google Reader verbetert de mogelijkheden om te delen

sharing.png

Google Reader heeft sinds enige tijd de mogelijkheid om artikelen te delen met je contacten in Gmail en Google Talk. In de eerste “experimentele” versie van de “sharing” optie werden je artikelen met iedereen gedeeld in je contactlijst die ook Google Reader gebruikt. Of je dat wilde of niet.Dat gaf nogal wat beroering afgelopen Kerstmis.

Het Google Reader team heeft nu bekend gemaakt dat je zelf kunt aangeven met wie je de Shared Items wilt delen in Google Reader. Ook kun jezelf bepalen of je artikelen wilt delen met iemand die zijn items met jou deelt. Al met al biedt het een wat fijnmaziger controle op het sociale aspect van nieuws lezen. Je Shared Items blijven nog altijd wel voor iedereen zichtbaar op je “Shared Items page” die je niet kunt uitzetten. Deze nieuwe optie is alleen zichtbaar als je in de settings van Google Reader de taal op “Engels- engels” zet.

(Bron: ReadWriteWeb)

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

6 Comments

 • Remkus
  Posted 14/08/2008 7:36 pm 0Likes

  @ Frank.. Dank je, jouw antwoord verklaart veel aangezien ik naar een Nederlandstalige versie zat te kijken.. 🙂

 • Frank Meeuwsen
  Posted 14/08/2008 12:49 pm 0Likes

  @Remkus in de linkernavigatie onder “Friends’ Shared Items” staat een link “Sharing Settings”. Die brengt je in het menu.
  Je moet de taal van Google Reader wel op Engels hebben staan! Ik pas dat nog even aan in het artikel

 • Remkus
  Posted 14/08/2008 10:58 am 0Likes

  Toch vreemd dat ik nergens deze settings kan terug vinden in mijn reader… enige hint onder / via welk menu ik in deze settings kan komen?

Leave a comment

[wpterms id="3193"]