Gratis cursus iPhone gebruik #OwnyouriPhone

De iPhone is een verlengstuk van ons dagelijks leven geworden. Telefoneren is ondergeschikt aan tientallen apps die we dagelijks gebruiken. Van sociale netwerken tot reisplanners, wekkers, digitale actielijsten en natuurlijk e-mail. Maar is er een zekere etiquette? Zijn er do’s en don’ts te geven op dat domein? Volgens Anke Hans wel. Daarom start zij 1 september met #OwnyouriPhone, een gratis persoonlijk productiviteitsprogramma waarbinnen je in 30 dagen leer om optimaal gebruik te maken van de kwaliteiten van je iPhone.

Anke heeft de afgelopen maanden veel iPhone gebruikers geinterviewd (disclaimer: Ik ben eveneens door haar ondervraagd) en ze heeft haar bevindingen in een klein boekje uitgegeven. Nu begint ze met deze productiviteitscursus. De deal is heel simpel. Elke dag krijg je een e-mail met een korte opdracht. Je leert je homescherm slim in te delen, je begrijpt welke apps je wel en niet nodig hebt en je bent minimaal 1 uur per dag smartphonevrij. Je krijgt eveneens toegang tot een besloten Facebookgroep waarin je support krijgt van Anke en de andere deelnemers aan #OwnYouriPhone

Klinkt het interessant? Schrijf je dan in voor de cursus op de site van Anke. We zijn benieuwd hoe je in oktober met je iPhone omgaat!

Wat vind je van deze hack?
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

[plista widgetname=plista_widget_belowArticle]