Gratis cursus iPhone gebruik #OwnyouriPhone

De iPhone is een verlengstuk van ons dagelijks leven geworden. Telefoneren is ondergeschikt aan tientallen apps die we dagelijks gebruiken. Van sociale netwerken tot reisplanners, wekkers, digitale actielijsten en natuurlijk e-mail. Maar is er een zekere etiquette? Zijn er do’s en don’ts te geven op dat domein? Volgens Anke Hans wel. Daarom start zij 1 september met #OwnyouriPhone, een gratis persoonlijk productiviteitsprogramma waarbinnen je in 30 dagen leer om optimaal gebruik te maken van de kwaliteiten van je iPhone.

Anke heeft de afgelopen maanden veel iPhone gebruikers geinterviewd (disclaimer: Ik ben eveneens door haar ondervraagd) en ze heeft haar bevindingen in een klein boekje uitgegeven. Nu begint ze met deze productiviteitscursus. De deal is heel simpel. Elke dag krijg je een e-mail met een korte opdracht. Je leert je homescherm slim in te delen, je begrijpt welke apps je wel en niet nodig hebt en je bent minimaal 1 uur per dag smartphonevrij. Je krijgt eveneens toegang tot een besloten Facebookgroep waarin je support krijgt van Anke en de andere deelnemers aan #OwnYouriPhone

Klinkt het interessant? Schrijf je dan in voor de cursus op de site van Anke. We zijn benieuwd hoe je in oktober met je iPhone omgaat!

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

0 Comment

 • Ron
  Posted 30/08/2014 3:31 pm 0Likes

  Ik kwam dit gebeuren ook al tegen op een andere site. Persoonlijk kan ik me er niets bij voorstellen dat een ander voor mij bepaald hoe ik (beter) met mijn iPhone moet omgaan. Dit is dus niet aan mij besteed. Sterker nog ik krijg hier nu al een beetje een middel schiet doel voorbij gevoel bij.

 • Miriam
  Posted 30/08/2014 10:31 am 0Likes

  Goeie tip! Heb net een iPhone – voor het eerst – dus ga ik meteen doen.

 • Dieuwke
  Posted 29/08/2014 2:44 pm 0Likes

  Thanks voor de tip! Ik schreef er toevallig vandaag een blog over, toen ik jouw blog las. Timing! Heb me snel opgegeven voor de cursus.

Leave a comment

[wpterms id="3193"]