Gratis Photoshop in je browser met Photopea

Als je gratis een plaatje wil ontwerpen of foto wil bewerken ben je vaak toegewezen op gratis apps die vol zitten met reclame of gewoon bij lange na niet genoeg mogelijkheden bieden. Gelukkig is er een website waar je gratis een heleboel mogelijkheden krijgt die je normaal alleen in Adobe Photoshop zou terugvinden!

Photopea

De website Photopea is een enorm handige website die qua functies en vormgeving erg op Adobe Photoshop lijkt. Het mooiste is: het is gratis en het werkt gewoon in je browser! De website kan zelfs overweg met PSD-bestanden, waardoor je bestanden kunt importeren en exporteren in dit bestandsformaat.

De webapplicatie Photopea wordt ook steeds beter. Zo is onlangs de snelkoppeling CTRL+Z toegevoegd om een handeling ongedaan te maken – een bekende snelkoppeling voor veel Adobe-gebruikers. Voor meer informatie over de applicatie kun je deze post op Reddit lezen waar wij deze tip zelf ook hebben gevonden.

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

0 Comment

 • Sietse
  Posted 04/01/2018 1:10 pm 0Likes

  Is er iets bekend over het verdienmodel van de website? Reclame? Of moet je je zorgen maken over content/data?

  • Lub Snoek
   Posted 05/01/2018 11:34 am 0Likes

   Volgens de maker wordt alles lokaal in je browser verwerkt en wordt er niets geüpload. De maker wilde een tool maken voor gebruikers die maar heel af en toe Photoshop nodig hebben en een jaarabonnement dus overbodige luxe is

Leave a comment

[wpterms id="3193"]