Gratis Photoshoppen – online

Adobe heeft haar nieuwe Photoshop Express ge├»ntroduceerd: een gratis Web 2.0 applicatie waarmee je een aantal basis fotobewerkingen kunt doen, zoals het aanpassen van de helderheid en witbalans. Bovendien kun je foto’s opslaan en delen en zelfs foto’s bewerken vanaf Facebook, Photobucket en Picasa.

https://www.photoshop.com/express/

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

11 Comments

 • Olaf
  Posted 09/03/2019 6:47 pm 0Likes

  Gratis leren Photoshoppen. Leuke filmpjes, geen geouwehoer en op een zeer makkelijke manier uitgelegd.

  https://www.facebook.com/groups/gratislerenphotoshoppen

 • Gratis photoshoppen bij F.P.S.L.
  Posted 09/11/2010 8:17 am 0Likes

  Op deze site krijg je de mogelijkheid om kennis te maken met photoshop CS5. Ons doel van deze site is om jou makkelijk, snel maar ook “helemaal gratis” te leren photoshoppen. De verschillende technieken en opdrachten die je op onze site kunt vinden, staan op een duidelijke en simpele manier beschreven. Hierbij maken we gebruik van schermafbeeldingen; Een beeld zegt vaak meer als woorden!

 • Gratis photoshoppen FPSL
  Posted 08/09/2010 7:28 pm 0Likes

  Sinds kort kun je snel en makkelijk leren photoshoppen op: http://www.websitebouwernieuwegein.nl/ps/index.html

  Deze site is strak en klantvriendelijk, met veel informatie en leuke dingen, om snel photoshop onder controlle te krijgen.

  Team FPSL

 • Patrick Bakker
  Posted 01/04/2008 9:31 pm 0Likes

  Er zijn meer online applicaties voor fotobewerking of design, zoals bijvoorbeeld Aviary (http://a.viary.com)

 • Taco Oosterkamp
  Posted 31/03/2008 10:30 am 0Likes
 • Taco Oosterkamp
  Posted 28/03/2008 9:15 pm 0Likes

  @Jeroen – goed punt! Ik snap waarom Adobe dit zo formuleert, maar het is inderdaad wel belangrijk om te weten wat je doet als het om je foto’s gaat.

 • Jeroen Gerth
  Posted 28/03/2008 7:52 pm 0Likes

  Niet iedereen gebruikt CC. En wat als je een foto plaatst waar iemand herkenbaar opstaat, zoals een portret of modellenshoot? Dan kan je ook problemen krijgen met portretrecht als je daar geen duidelijke afspraken over hebt gemaakt.

 • Roel Willems
  Posted 28/03/2008 2:40 pm 0Likes

  @ Jeroen: Waardevolle aanvulling, zeker iets om rekening mee te houden!

  Aan de andere kant is alles wat ik zelf fotografeer en publiceer onder creative commons vrij te gebruiken dus in dat opzicht zit ik persoonlijk niet met de voorwaarden ­čśë
  Uiteraard bewerk ik werk wat ik voor klanten schiet (en wat ik dus niet onder creative commons uit kan geven) niet via een webservice al is het maar omdat daarvoor de mogelijkheden te beperkt zijn. Maar zoals aangegeven, erg waardevolle aanvulling!

 • Jeroen Gerth
  Posted 28/03/2008 2:15 pm 0Likes

  Taco en natuurlijk iedereen… Ik roep wel graag jullie aandacht voor het volgende. Namelijk de algemene voorwaarden van deze dienst.

  “8. Use of Your Content.

  Adobe does not claim ownership of Your Content. However, with respect to Your Content that you submit or make available for inclusion on publicly accessible areas of the Services, you grant Adobe a worldwide, royalty-free, nonexclusive, perpetual, irrevocable, and fully sublicensable license to use, distribute, derive revenue or other remuneration from, reproduce, modify, adapt, publish, translate, publicly perform and publicly display such Content (in whole or in part) and to incorporate such Content into other Materials or works in any format or medium now known or later developed.”

  Vrij vertaald:

  Adobe claimt geen eigendom van uw materiaal. Maar, aangaande uw materiaal dat u beschikbaar maakt voor publiek toegankelijke gedeeltes van onze Services, geeft u Adobe wereldwijde, royalty-vrije, niet-exclusieve, eeuwigdurende, niet intrekbare en volledig in sublicentie te geven licentie voor het gebruik, de distributie, winst of ander voordeel, reproductie, aanpassing, publicatie, vertaling en publiek gebruik van het materiaal waarbij dit ook verwerkt mag worden in andere werken in wat voor een formaat of medium dan ook.

  Meer kan je lezen op: http://www.macfreak.nl/readnews.php?newsitem=6197

 • Hugo
  Posted 28/03/2008 1:19 am 0Likes

  Aah bij Adobe hebben ze zeker ook de Wired gelezen deze maand! Staat een mooi artikel in van Chris Andersen over het gratis aanbieden van software. En hoe je daar toch geld mee kunt verdienen.

 • Roel Willems
  Posted 27/03/2008 7:54 pm 0Likes

  Heb het direct even uitgeprobeerd en moet zeggen dat ik het een erg leuke tool vind. aanrader voor iedereen die even snel wat shots van de camera op internet wil posten.

Leave a comment

[wpterms id="3193"]