Groupwise en Getting Things Done

Voor Groupwise gebruikers was het altijd lastig om informatie te vinden over het werken met Getting Things Done en hun mailpakket.

Dat is nu veranderd: sinds eind april 2009 hebben Gerdinand Bosch en Bob de Groot een weblog geopend waarop ze zowel een handleiding als een aantal scriptjes aanbieden voor het werken met GTD in Groupwise. Als je er met die informatie niet uitkomt, kun je hen zelfs vragen om je te komen helpen.

http://gtdengroupwise.blogspot.com

In Nederland werken vrij veel overheden en non-profits met Groupwise. Top dus dat er nu een Nederlandstalige handleiding voor hen is.

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

5 Comments

 • Gerdinand Bosch
  Posted 27/05/2009 8:53 pm 0Likes

  @rene: Goed punt. Ik zal kijken of ik (binnen enkele weken) de source van de scriptjes kan gaan publiceren op ons blog, zodat ze ook voor andere talen kunnen worden uitgewerkt.

 • rene
  Posted 27/05/2009 9:47 am 0Likes

  Let wel dat dit alleen werkt met een Nederlandstalige Groupwise, niet als je Groupwise in het Engels is ingesteld. Aangezien het gecompileerde scriptjes betreft is het niet duidelijk wat er precies moet gebeuren en hoe aan te passen aan een andere taal. Vandaar dat in Open Source applicaties de broncode beschikbaar moet zijn, dan kun je zelf aanpassingen doen.

 • Jan van der Ploeg
  Posted 26/05/2009 4:05 pm 0Likes

  Geweldig zeg! Bij een vorige werkgever heb ik deze functies vaak gemist. Dank voor het linken.

 • Miran
  Posted 25/05/2009 12:30 am 0Likes

  Hier word ik blij van. Bedankt!

Leave a comment

[wpterms id="3193"]