Hack je garderobe met deze tips

Twee van de grootste ergernissen voor je garderobe: punten op de schouders van sweaters en pluisjes op zwarte kledingstukken. Met deze twee simpele tips heb je er geen last meer van. Lees ook: Gladde kleding zonder strijkbout.

Hang je sweaters anders op

De normale manier om sweaters op te hangen, is soms niet de beste. Bij een te kleine hanger in een groot vest kun je bijvoorbeeld bobbels in de stof bij de schouders krijgen. En een grotere hanger is niet altijd voorhanden. In dat geval kun je je sweater (of je vest of longsleeve) op een andere manier ophangen:
Je vouwt hem dubbel en legt de mouwen en onderkant over de twee armen van de kledinghanger. Het klinkt misschien wat vaag, maar de instructie op Snapguide geeft een duidelijke uitleg, inclusief foto’s!

HangSweater
(via lifehacker.com)

Wat ook een optie is, is het ophangen van een sweater aan de onderkant, met een hanger met klemmetjes die normaal bedoeld is als hanger voor een broek of een rok. Alleen handig als de onderste band waaraan je het vest ophangt tijdens het dragen niet zichtbaar is!

Gebruik tape om je kleding te ontdoen van pluis

Op donkere kleding vind je vaak lichte pluisjes.Als je geen kledingborstel bij de hand hebt, maar wel tape, kun je dit heel makkelijk gebruiken om de pluisjes te verwijderen. Maak je hand plat, plak een strook tape er met de plakkende kant naar buiten stevig eromheen, en ‘dep’ daarmee de pluisjes van je kleding.

Wat doe jij om je garderobe te hacken? Ik ben benieuwd naar heel veel meer tips!

Wat vind je van deze hack?
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

[plista widgetname=plista_widget_belowArticle]