Pure magie: handige vouwtechnieken die je nog niet kende

Soms hoop je weleens dat de kinderen, je vriend of iemand anders het voor je doet, maar die stapel schone was ligt toch echt klaar om te worden opgevouwen. Wellicht krijg je er zin in als je eenmaal de volgende vouwtechnieken hebt ontdekt, het vouwen een stuk leuker wordt én misschien wel makkelijker gaat.

Komen ze dan hè? Hou je vast!

Handdoeken

Het opvouwen van handdoeken is niet zo bewerkelijk, en iedereen doet het op zijn eigen manier. Wil je echt het ‘hotelgevoel’ in huis halen, dan moet je snel onderstaande video even bekijken.

Hoeslakens

In tegenstelling tot een handdoek is het vouwen van een matrasovertrek met elastieken hoeken vaak een enorme uitdaging. Hoe vouw je die netjes tot een mooi formaat? Bekijk onderstaande video en het opvouwen gaat voortaan veel makkelijker.

Sokken

Voor het opvouwen van sokken bestaan er veel verschillende technieken. De een maakt er (halve) bolletjes van, de ander vouwt ze keurig op en maakt er een stapeltje van. Maar ken jij deze vouwtechniek al? Er zijn zoveel opties.

T-shirts

Zo in de zomer komt het ene na het andere T-shirt voorbij uit de was. Hoe vouw jij ze altijd op? Als je je een speciale vouwtechniek wilt aanleren, moet je even deze video bekijken.

Broeken

Met het opvouwen van (spijker)broeken kan er niet veel misgaan. Doe jij het ook op deze manier? Probeer het uit!

Onderbroeken

Heb jij een speciale techniek om onderbroeken op te vouwen of gooi je ze altijd los in de lade? Wellicht inspireert onderstaande video…

Overhemden

Oké, overhemd gestreken, maar nu moet-ie nog netjes worden opgevouwen. Hoe pak jij dat aan? Net zoals de Amerikaanse huishoudkoningin Martha Stewart?

Wat vind je van deze hack?
5Te gek1Leuk1Serieus?0Meh...2Stom

About Author

[plista widgetname=plista_widget_belowArticle]