Handige webtools voor ondernemers (winnaar bekend)

Zo min mogelijk doen en zoveel mogelijk bereiken. Willen we dat niet allemaal. Hoeveel ondernemers zijn er wel niet die meer tijd bezig zijn met het binnenhalen van klanten en de administratie in plaats van het daadwerkelijk uitvoeren van een opdracht? Door slim om te gaan met beschikbare applicaties is het mogelijk om veel werk uit handen te nemen en een deel te automatiseren. Hieronder heb ik in een simpele flowchart laten zien wat een aantal eenvoudige applicaties aan elkaar geknoopt kunnen doen.

AppSumo is een website opgericht door Noah Kagan, voormalig werknemer bij Facebook en Mint die bekende en minder bekende webapplicaties als bundel verkoopt. Zo ook de hierboven gebruikte applicaties. Deze zijn samen gevoegd in de zogenaamde Entrepreneurs Bundle, een bundel voor de ondernemer.

Deze webapplicaties worden verkocht voor een bedrag van $55 samen. De meeste applicaties kun je voor dat bedrag 6 maanden gebruiken, maar die $55 is goedkoper dan de goedkoopste applicatie los. Zeker de moeite waard dus. Misschien om eens uit te proberen?

Zoals vaak met aanbiedingen is ook deze maar van tijdelijke aard. De aanbieding loopt tot 2 augustus. En omdat laatst het artikel hier op Lifehacking.nl over de Productivity Bundle zoveel belangstelling naar AppSumo trok mogen we van Noah één bundel zomaar gratis en voor niets weggeven.

Hoe kun je deze bundel winnen? Simpel. Door dit bericht te retweeten. Uit alle retweets die voor 23 juli 23.59 gedaan worden wordt één winnaar gekozen die zich de gelukkige eigenaar kan noemen van deze Entrepreneur Bundle. De winnaar zal zo spoedig mogelijk op de hoogte worden gebracht.

Update: We hebben een winnaar! Uit alle retweets is @huijbregts getrokken als winnaar! Het pakket zal zo spoedig mogelijk opgestuurd worden.

Wat vind je van deze hack?
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

[plista widgetname=plista_widget_belowArticle]

5 Comments

 • Martijn Bloksma
  Posted 24/07/2010 2:51 pm 0Likes

  Inmiddels is de winnaar bekend! @huijbregts gefeliciteerd met je prijs.Stuur me je mailadres, dan zorg ik er voor dat alles zo snel mogelijk naar je toe komt.

 • Mels
  Posted 23/07/2010 10:08 pm 0Likes

  Heb vanmiddag meegedaan ben benieuwd

 • René
  Posted 23/07/2010 10:07 am 0Likes

  Freshbooks lijkt me handig, maar werkt (en mag) dat ook met Nederlandse BTW? Voldoet het dus aan de belastingdienstregels?

 • Martijn Bloksma
  Posted 23/07/2010 8:27 am 0Likes

  Je hebt helemaal gelijk. Ik heb het direct aangepast. Dus je kunt nog gewoon meedoen 😉

 • Sypie
  Posted 23/07/2010 7:31 am 0Likes

  Hoe kun je nou nog winnen met retweeten op 22 juli als je dit bericht pas op 23 juli plaatst?

Comments are closed.