Hang je sleutels op met deze jack-sleutelhanger

Iedereen heeft wel sleutels. Van de sleutels tot je fiets of auto tot de sleutels van je huis. Misschien heb je ze wel allemaal aan één bos zitten? De meeste mensen hebben een vaste plek voor hun sleutels. Met deze DIY-sleutelhanger kun je je sleutels voortaan op een leuke manier een vast plekje geven op een veilige plek.

https://lifehacking.nl/persoonlijk-tips/zo-maak-je-de-autoruit-snel-ijsvrij/

Audiofanaat6-3mmjack-m

De gemiddelde muzikant of audiofanaat is wel bekend met de jack-plug. Deze plug wordt vaak gebruikt om een analoog geluidssignaal over te dragen.

Rommelbak

Deze plugs kun je ook gebruiken als sleutelhanger. Vervolgens kun je de ingangen voor deze plugs gebruiken om je sleutels op te hangen. Bij de lokale groothandel of muziekwinkel ligt vast wel een rommelbak met tientallen van deze onderdelen.

f84wrufid2xc38v-medium

Boor een gaatje door de achterkant van de plug en doe daar een ringetje doorheen. Vervolgens plaats je de ingangen in een ijzeren doosje of kastje. De volgende keer als je thuiskomt, plug je simpelweg je sleutel in de wand!

f77xlgbid2xc38l-large

Voor het hele stappenplan kun je kijken op Instructables!

Wat vind je van deze hack?
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

0 Comment

 • Avatar
  Mike
  Posted 14/12/2016 10:31 am 0Likes

  Leuk! Let er alleen wel even op dat niet iedere broek- of jaszak die punt aan de Jack plug even fijn vindt. Punt wat afronden is raadzaam, maar maakt de plug er helaas niet mooier op.

  • Avatar
   Lub Snoek
   Posted 14/12/2016 10:44 am 0Likes

   Hoi Mike,

   Klopt! Het puntje zou je wel iets stomper kunnen maken.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: