Heb jij de slogan voor het Lifehacking.nl t-shirt?

Je bent bezoeker van Lifehacking.nl en dus hou je van een slimmer, makkelijker en leuker leven. En t-shirts?? Ja, daar hou je natuurlijk ook van! Vooral als daar je eigen Lifehacking.nl-slogan op prijkt. We dagen je daarom uit om een catchy Lifehacking.nl-slogan te bedenken, en wie weet loopt iedereen straks rond met jouw slogan op een stoere hoodie, polo of t-shirt.

We hebben een fonkelnieuwe website, een club creatieve bloggers en een doos vol (nu nog) blanco t-shirts, polo’s en hoodies. Maar die blijven niet blanco! We gaan er namelijk niet alleen het nieuwe Lifehacking.nl-logo op drukken, maar ook jouw slogan! Ten minste… als jij de winnende slogan weet te bedenken.

Dus, weet jij als echte lifehacker waar het bij Lifehacking.nl om draait? Kan jij dit kort en krachtig verwoorden? En denk je dat jouw slogan/lifehack-quote/uitspraak pakkend genoeg is voor de Lifehacking.nl merchandise? Laat in de reacties hieronder dan je slogan achter, en wie weet loopt de voltallige redactie (en half Nederland) straks met jouw tekst rond!

Dress to hack

Uiteraard doe je dit niet alleen voor eeuwige roem. De winnaar krijgt een heuse Lifehacking.nl-hoodie met zijn slogan thuisgestuurd. Daarnaast zullen we onder de andere inzendingen nog twee polo’s en drie t-shirts verloten met daarop eveneens de winnende slogan.

wordpress.local

Dus wat denk je ervan?? Blaas ons omver met jouw creatieve brein en laat je slogan op de website (dus niet op Facebook!) achter vóór 1 januari 2016. De winnaars krijgen in januari persoonlijk bericht en de nieuwe Lifehacking.nl-slogan zal uiteraard bekendgemaakt worden op de website en via Facebook.

Oh, en let op: Het gaat hier om een toffe slogan die we op een deel van onze merchandise zullen plaatsen. We zoeken dus geen officiële tagline die in de overige uitingen van Lifehacking.nl gebruikt zal worden.

Wat vind je van deze hack?
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

[plista widgetname=plista_widget_belowArticle]