Het vrouwelijk orgasme: 5 standjes voor succes

Ben je op zoek naar wat nieuwe inspiratie voor in bed? Of gewoon naar een manier om het maximale uit je beurt te halen? Er zijn geen enorm acrobatische toeren voor nodig om jezelf naar je hoogtepunt te helpen. Sterker nog: simpeler is beter, dan word je tenminste niet afgeleid door kuit-/heup-/rugkramp. Deze 5 standjes zijn optimaal voor de dames: succes (bijna) gegarandeerd.

Van achteren

Ga op je buik liggen en plaats eventueel een dik kussen onder je heupen. Zo kantel je je bekken dusdanig dat je partner dieper kan penetreren. Door deze houding en kanteling raakt hij alle goede plekjes. Daarnaast kan hij ook nog een hand bij je clitoris plaatsen of je tikken op je kont geven. Dit is overigens ook een goede houding voor als je wat verlegen bent en je liever niet je klaarkom-gezicht laat zien.

Bovenop

Neem alle teugels in handen en bepaal zelf het ritme en de manier waarop hij in en uit je schuift door boven op hem te gaan zitten. Experimenteer wat je fijner vindt: lange halen recht naar boven, of korte schuifbewegingen naar voren: zorg voor jouw optimale stimulatie. Over hem hoef je je nu namelijk niet druk te maken: hij heeft het beste uitzicht dat hij hebben kan.

Op schoot

Op zoek naar een intieme maar toch stimulerende houding? Kruip dan bij hem op schoot. Laat hem op het randje van het bed of de bank zitten zodat je aan de zijkanten genoeg plaats hebt voor je benen óf vouw je benen om hem heen. Zo zit je heerlijk dicht tegen elkaar aan en je clitoris wordt optimaal gestimuleerd.

Omgedraaide lepels

Iedereen kent het concept ‘spooning’ wel. Probeer dit eens om te draaien door tijdens de seks naar elkaar toe te draaien. Het vergt wat balans om op je zij te blijven liggen maar je kunt steun vinden door je benen met elkaar te verstrengelen. Zo kom je dichter tot elkaar en dat zorgt weer voor precies de juiste wrijving.

Platte missionaris

Over wrijving gesproken: een variatie op de bekende missionarishouding kan net dat beetje extra geven dat je nodig hebt. Doe in plaats van je benen wijd deze plat naast elkaar en druk ze een beetje tegen elkaar aan. Hetzelfde geldt voor hem. Zo glij je als het ware over elkaar heen, wat net weer andere delen stimuleert dan bij de missionaris. En wil je een korte afwisseling? Gooi dan je knieholtes over zijn schouders en laat hem naar voren leunen voor een extra intense ervaring.

Tell Us What You Think
12Te gek3Leuk0Serieus?2Meh...2Stom

About Author

0 Comment

Leave a comment

[wpterms id="3193"]