Alles over Holacracy wat je wilde weten

Vanavond praten we je volledig bij over Holacracy, een nieuwe ‘sociale technologie’ voor het besturen en inrichten van een team of een organisatie. Samen met en bij Fast Moving Targets onderzoeken we vanaf 19:30 alles over Holacracy wat je wilde weten. Wat is het nu precies, is het GTD voor bedrijven? Wat is het juist niet? Hoe werkt het? Wat zijn de voordelen en wat zijn de uitdagingen? We doen dit samen met Diederick Janse, auteur van het boek Getting Teams Done, en Ruben Timmermans, oprichter van Springest. Zij zijn een van de eerste Nederlandse bedrijven die Holacracy als werkwijze omarmen.
Soms lijkt het of we bij Lifehacking alleen aandacht besteden aan de Getting Things Done methodologie. Alhoewel we daar voor een deel ons bestaansrecht vandaan halen is niets minder waar. Er zijn recente ontwikkelingen in het landschap van productiviteits-systemen die we niet onbenoemd willen laten. Een ervan is Holacracy. Een model om organisaties te besturen met veel nadruk op een werkwijze die pragmatisch is, verantwoordelijkheden laag in de organisatie legt, overleggen strakker ordent en uitgaat van voortdurende aanpassingen aan het werk. Holacracy is een soort liefdeskind van GTD en Agile development. David Allen, bedenker van GTD, noemt de combinatie van GTD en Holacracy een “one-two punch”: samen maken ze een kwantumsprong in productiviteit mogelijk.
Vanavond kun je vanaf 19.30 inschakelen op Fast Moving Targets voor een half uur “De Grote Holacracy Show” met presentatoren Erwin Blom (FMT) en Frank Meeuwsen (Lifehacking)
Wil je je alvast inlezen op vanavond, dan zijn dit relevante artikelen:

Vanavond 19:30 uur op Fast Moving Targets alles over Holacracy. Kijk mee en doe mee met de hashtag #FMT op Twitter.
(Fotocredits: NRCNext via Timemanagement.nl)

Wat vind je van deze hack?
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

[plista widgetname=plista_widget_belowArticle]