Houd je vingers warm tijdens het bellen

De winter is nu echt gekomen. Het kwik duikt al een week onder nul, en dat zal waarschijnlijk nog minimaal een week volhouden. Jezelf wapenen tegen de kou gaat prima met warme broek, muts, sjaal en handschoenen. Het nadeel van handschoenen is dat het lastig is je touchscreentelefoon te bedienen. Hier is een eenvoudige oplossing voor, namelijk handschoenen die wel werken op een touchscreen. Die zijn er in goedkope versies, maar ook duurdere versies (en waarschijnlijk warmer).

Voor Androidgebruikers hoeft het hier niet te stoppen. Voor Android is het mogelijk de app ‘Hand in Glove‘ te installeren. Hiermee kun je via de volume-toetsen een telefoongesprek starten (met keuze uit de laatst gekozen nummers), en een binnenkomend gesprek opnemen of weigeren. Handig als je al goede, warme handschoenen hebt, en toch je telefoon wil bedienen in deze kou.

Ik ben benieuwd of er nog andere tips zijn om het buiten warm te houden en toch je telefoon te kunnen bedienen. Voel je vrij om in de comments tips aan te vullen.

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

2 Comments

 • Jozz
  Posted 31/01/2013 12:57 am 0Likes

  Ik heb handschoenen bij de blokker gekocht (erg dun, 2,50) die prima werken;
  Ik heb handschoenen bij de V&D gekocht (iets dikker, 6,50) en die doen het gewoon niet…
  Heb een Galaxy S-II, daar ligt het dus niet aan.

 • Stijn
  Posted 24/01/2013 2:27 pm 0Likes

  Dit lijkt me echt het beste idee: http://www.6stitchkit.com/
  Met “conductive thread” (ik weet even de vertaling niet) kan je ieder soort handschoenen laten werken met touchscreens. Die 6 stitch kit ziet er mooi uit, maar het kan vast goedkoper als je gewoon alleen dat garen ergens haalt…

Leave a comment

[wpterms id="3193"]