Inspiratie nodig voor een originele Sinterklaassurprise?

Bij Sinterklaas horen natuurlijk surprises. Maar het kan lastig zijn om met een origineel idee op de proppen te komen. Om je op weg te helpen hebben we hier een paar geweldige bronnen ter inspiratie voor je verzameld, waarmee je gegarandeerd een originele surprise zal maken.

https://lifehacking.nl/thuis-tips/25-lifehacks-voor-een-makkelijke-kerst/

Inspiratie op Pinterest

Het grote online prikbord, perfect om inspiratie op te doen. Voor het gemak hebben we enkele Sinterklaas-boards voor je opgezocht.

Deze gebruikster heeft een leuk overzicht van surprises in allerlei soorten en maten. Van Minecraft en Angry Birds tot sneeuwpoppen en telefoons, alles komt aan bod.

Niet gevonden wat je zocht? Op dit board vind je nog meer surprises!

Zoek je stiekem een surprise met iets minder werk? Probeer deze onderbouw-surprises! Het thema van jouw feestdagen is “less is more”.

Bijna kant-en-klaar
Heb je na al die inspiratie nog steeds geen zin in het maken van een surprise? Gelukkig bestaat deze website. Belangrijk: kies een knipsel met ruimte aan de binnenkant voor je cadeau. Het enige wat je hoeft te doen is het knipsel uitprinten, uitknippen en in elkaar plakken. Weinig moeite, prachtig resultaat. Sinterklaas was nog nooit zo leuk!

Tell Us What You Think
1Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...5Stom

About Author

0 Comment

  • Anja
    Posted 21/11/2016 4:10 pm 0Likes

    Wil graag iets wat met de lunche te maken heeft

Leave a comment

[wpterms id="3193"]