Instaviz brengt mindmaps naar je iPhone

Mindmapping is een van de meest prettige methoden om je gedachten te ordenen, te brainstormen, ideeën te krijgen, relaties te leggen. We hebben er al vaker over geschreven. Ik merk persoonlijk dat ik vaak onderweg de behoefte heb om even wat zaken op een rij te zetten, bijvoorbeeld tijdens een treinreis. Pen en papier, daar kom je een heel eind mee, maar mijn persoonlijke voorkeur is nog altijd digitaal. Op mijn iPhone heb ik dan ook iThoughts staan (appstore-link) om mindmaps in te maken. Maar ik moet zeggen dat Instaviz met hun iPhone app toch weer een stapje verder zijn gegaan. Het intuïtief tekenen van diagramonderdelen spreekt me erg aan. Maar om daar nu weer 10 dollar voor uit te geven. Oordeel zelf in de onderstaande demovideo.

Wat vind je van deze hack?
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

4 Comments

Comments are closed.