iPhone App Store online

RemoteVoor wie niet langer kan wachten: je kunt de iPhone App Store al bekijken via iTunes. Zorg dat je de laatste versie van iTunes download (versie 7.7, op je Mac via Systeem voorkeuren>Sofware update, in Windows via het iTunes menu) en type App Store in de zoekfunctie, dan krijg je een aantal applicaties te zien. Klik op één van die applicaties en dan verschijnt in het kruimelpad in de bovenbalk de App Store. Klik er op en je bent in het hoofdmenu van de App Store.

Er zijn bijna 100 gratis applicaties te vinden op de Amerikaanse versie van de iTunes store, de Nederlandse is nog wat beperkt, maar dat zal niet lang duren. Een gratis cadeautje van Apple is er in ieder geval voor iedereen: vanaf morgen kun je iTunes en Apple TV bedienen vanaf je iPhone of je iPod Touch.

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

4 Comments

 • Jan vdP
  Posted 11/07/2008 8:42 am 0Likes

  De iPhone App Store lijkt me geen lifehack. Het wordt eerder een tijdverslinder.

 • Jeroen Gerth
  Posted 10/07/2008 10:28 pm 0Likes

  Vind dat Erick wel een goed idee heeft. Kunnen al deze nieuwe goedies niet verzamelt worden in een topic? Behoud je ook meer de overzicht op de frontpage.

 • frodo
  Posted 10/07/2008 9:15 pm 0Likes

  hmmm, ik krijg deze error als ik itunes wil intslater, ik heb het bestand gedownload van apple.com/downlaods
  ‘the version of this is not comâtible with teh version of windows you’re running. Check your computer’s system information to see whether you need an x86 (32-bit) or x64 (64-bit) version of the prgram, and then contact the software publisher’ hmm, domme vista. Binne 3 weken heb ik een macbook pro maar ik wil niet nog zo lang wachten op de app’s voor men ipod touc :(:( help ? :s !

 • Erick
  Posted 10/07/2008 4:27 pm 0Likes

  kunnen we ophouden met die iPhone op deze site. Verzamel het allemaal in 1 artikel aub!

Leave a comment

[wpterms id="3193"]