Jouw muziek overal bij de hand

DeezerDeezer.com is net als Last.fm een online muziek website die de gebruiker toegang biedt tot een enorme database aan nummers, albums en artiesten. Bij Deezer kun je de nummers ook allemaal in zijn geheel beluisteren en gemakkelijk nieuwe muziek ontdekken. Met de SmartRadio kun je muziek zoeken die bij jouw smaak past. Mocht je dit te veel gedoe vinden dan kan je ook altijd nog een leuk radiostation uitzoeken of één van de playlisten beluisteren die door andere gebruikers zijn samengesteld. Verder is het ook mogelijk om per land te zien wat de meest populaire muziek is en kun je een playlist op een andere website plaatsen. Voor mij is dit de beste online dienst om vrij eenvoudig muziek uit te zoeken en een playlist te maken. Veel luisterplezier!

Edit: registratie wel verplicht

Wat vind je van deze hack?
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

[plista widgetname=plista_widget_belowArticle]

8 Comments

 • Theo Oldenburg
  Posted 25/10/2008 10:09 pm 0Likes

  @Henze:
  Het werkt bij mij toch echt wel in FireFox.
  Het Forum is overigens ook in het Engels en Duits.
  Even naar beneden scrollen in het Forum….
  Ik gebruik Deezer alleen om albums te beluisteren.
  Van elk album een afspeellijst maken, en dat werk dan perfect.

 • Henze
  Posted 23/10/2008 11:35 pm 0Likes

  ik hoop toch dat pandora terug komt….want met deze kan ik niet uit de voeten..in pandora zocht je een nummer..en dan speelde die alleen muziek af die zich in dat genre bevond of de zelfde klanken/instrumenten had..veel fijner….deze speler doet een keer een nummertje van het genre rock en vervolgens speelt t gewoon een heel ander genre… :S….

  bovendien is die site ontzettend bagger opgezet: forum en FAQ in het frans..contactknop werkt niet…werkt uberhaupt alleen maar in IE voor de echte lifehackers die FF gebruiken natuurlijk een stoot tegen het hoofd…

  nee de koning onder de online muzieksites is toch wel pandora..en net zoals koningen en koninginnen het lot treffen word pandora op een gegeven moment door een parlement de mond gesnoerd in dit geval dus de copyright waakhond van de US

 • Me
  Posted 23/10/2008 3:47 pm 0Likes

  listen.grooveshark.com is een dergelijke site. daar hoeft ook niet geregistreerd te worden. als je op een nummer klikt krijg je tevens 10 ‘similar songs’ als suggestie, op deze manier kun je veel leuke onbekende muziek ontdekken.

 • Theo Oldenburg
  Posted 22/10/2008 11:35 pm 0Likes

  Bedankt voor de tip!
  Geweldige site om nieuwe muziek te ontdekken, of albums die ik al jaren kwijt ben (domme opruiming LP’s) nog eens te beluisteren.

 • nicker
  Posted 22/10/2008 4:06 pm 0Likes

  waarom is de privacy policy allen in het Frans.

 • Henri Koppen
  Posted 21/10/2008 1:52 pm 0Likes

  Super!! Thx, kende het nog niet en zit nu heerlijk te luisteren tijdens het werk. Ook leuk om “Over Ons” onderin te lezen. Het concept klinkt er goed en legitiem.

 • Arjen Meijer
  Posted 21/10/2008 11:09 am 0Likes

  Je hebt helemaal gelijk, ik heb het aangepast.
  Laatste keer toen ik het probeerde was het nog wel mogelijk maar dat is er dan zeker uitgehaald.

 • Erik-Jan
  Posted 21/10/2008 11:02 am 0Likes

  Ik heb net even gekeken, maar zodra ik een playlist wilde maken werd mij toch duidelijk gevraagd om te registreren. Volgens mij klopt het bovenstaande verhaal dus niet helemaal. Of ik moet iets verkeerd doen?

Comments are closed.