Juice: Snel relevante content vinden

juicelogo.pngJuice is een Firefox plugin die het mogelijk maakt om snel relevante content te vinden bij een geselecteerde tekst.

Met een korte sleepbeweging van de geselecteerde tekst wordt de Juice sidebar geactiveerd en zoekt Juice naar relevante content. Deze wordt dan op een overzichtelijke manier in de sidebar van Juice weergegeven. De content van je zoekopdracht is afkomstig uit bronnen als Wikipedia, Google, YouTube en enkele andere bronnen.

Onderstaande video geeft een korte uitleg over het gebruik van Juice:

[HTML1]

Zelf zie ik het als een handige manier om snel informatie van een bepaald onderwerp op te zoeken. Gebruik jij Juice ook? Wat vind je er van?

Link: JuiceApp.com

Wat vind je van deze hack?
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

4 Comments

 • Matthijs Roumen
  Posted 25/11/2008 12:05 pm 0Likes

  EdoP: Inderdaad! Groepering en sharing zou een hele grote toegevoegde waarde zijn. Goed dat het eraan gaat komen!

 • EdoP
  Posted 25/11/2008 12:01 pm 0Likes

  Ik gebruik Juice al een tijdje en ben gecharmeerd van het feit dat je een verzameling filmpjes en foto’s kunt aanleggen. Je sleept gewoon het gevonden filmpje naar de Juice-balk. Wat ik daaraan echter mis is het feit dat ik de gevonden content niet kan taggen, syncen of sharen met mijn andere computers. Ik heb deze vraag gesteld aan de makers en kreeg van hen de bevestiging dat dit een onderdeel is dat nog ontwikkeld gaat worden. Ook een combinatie met Evernote lijkt me handig.

 • Matthijs Roumen
  Posted 05/11/2008 6:02 pm 0Likes

  Juist! Content nog sneller, beter en kwalitatiever uit je vingertoppen laten komen. Wie wil dat nou niet? 🙂

 • Frank Meeuwsen
  Posted 05/11/2008 5:24 pm 0Likes

  Woei, dat ziet er interessant uit. Ik ben de laatste tijd weer erg met Ubiquity bezig en ik kan me voorstellen hoe dit ook in die plugin wordt geintegreerd!

Comments are closed.