Justdelete.me helpt je te verdwijnen van het web

Justdelete.me

Ben je na de zomervakantie toe aan een frisse start? Mijmerend over de oceaan bedenk je je dat je teveel tijd achter het scherm zit. Tijdens het derde wijntje roep je dat je je tijd toch beter aan een goed boek en echte mensen kunt besteden dan aan al die sociale netwerken op het internet. Maar ja…ga maar eens aan de slag om overal je account te verwijderen. Het is vaak een hele klus om de juiste pagina te vinden waar je op de “delete” knop kunt klikken of je account kunt verwijderen. De netwerken maken het je niet altijd even makkelijk om je account weer op te zeggen. Dat moet toch handiger kunnen? Dat kan handiger!

Justdelete.me helpt je met het probleem. De site heeft een aantal grote sociale sites op een rij gezet met directe links naar de deactivatie of verwijder pagina. Dus geen extra pagina’s met “weet je het zeker” knoppen, maar direct naar de juiste plaats! Kies je netwerk en verwijder je account!

Wel zo handig en kun je snel naar de boekhandel om een goed boek te kopen. Of je vrienden bellen voor een wijntje.

Justdelete.me

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

10 Comments

 • iphone fox
  Posted 10/01/2018 1:30 pm 0Likes

  Top stukje, handig:)

 • Erwin de Beer
  Posted 01/09/2013 4:06 pm 0Likes

  Handy.

  Is er ook een dienst die o.b.v. je username cq. e-mail adres uitzoekt op welke sites je eigenlijk allemaal een account hebt? Ik probeer nogal eens wat uit, zoals velen hier denk ik, en weet van sites die ik daarna niet vaak gebruik meestal niet meer dat ik er een account heb.

  • Roy
   Posted 03/09/2013 7:10 pm 0Likes

   Da’s simpel: Maak opnieuw een account aldaar aan. Het systeem zegt vanzelf dat bijv. het e-mailadres (of gebruikersnaam) hen bekend voorkomt. Dit wil dus zeggen dat er al een account is aangemaakt. E-mailadres invullen onder het kopje “Wachtwoord vergeten?” en deze wordt opnieuw toegestuurd.

 • William
  Posted 01/09/2013 3:21 pm 0Likes

  Nu nog een site die de Hyves-accounts kan verwijderen, want dat lijkt niet mogelijk te zijn met Hyves. Maar je bent nog wel vindbaar en dat ergert mij. Iemand die hier een tip over heeft.

  • Roy
   Posted 03/09/2013 7:04 pm 0Likes

   Het is even doorbijten, maar met behulp van deze pagina (zie link) is het absoluut te doen. Ik spreek uit ervaring.
   TIP: Zorg dat het Hyves-account in een nieuw tabblad wordt geopend; de tips van de gegeven link blijven zichtbaar en hoeft er niet steeds te worden teruggebladerd.
   Succes!

   http://www.hyvesverwijderen.nl/

 • Davey
  Posted 01/09/2013 12:36 am 0Likes

  Netjes hoor!

 • Niels Gouman
  Posted 26/08/2013 12:34 pm 0Likes

  Ziet er een stuk minder chaotisch uit als http://www.accountkiller.com/nl/ 🙂

 • John Muijen
  Posted 26/08/2013 11:04 am 0Likes

  En dan maar hopen dat je niet per ongeluk inlogt bij een dienst als FB en je account gewoon weer teruggezet wordt. Zelfs ruim na de 14 dagen bedenktijd.

Leave a comment

[wpterms id="3193"]